У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
- Автор теми
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Платиновий учасник
За 30 грн встиг намилити шампунем-змити шампунь-збризнути віском-змити після воску (орієнтовно - 10 хвилин, навіть не змивав її перед шампунем). Додам - автівка була з налипшим брудом. При чому змити машину після нанесення воску добре не зміг/не встиг - залишилось багато білих "цяточок".
До пилосмока не добирався-ціни не знаю (не було потреби).
Звичайно 30 грн за 10 хвилин (а якщо повністю мити з попереднім змиванням, видуванням і пилосмоком мабуть буде близько 50 грн і 20 хвилин) - краще для власника ніж 60 грн за 40-60 хвилин на мийці з персоналом, проте напевно потрібно було б зробити трохи дешевше.
Хоча, при можливості ми всі прагнемо, як в анекдоті" "жити на ці 2 проценти...")))
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Immortal
- Платиновий учасник
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Immortal
- Платиновий учасник
не бачу смисла в шампуні, хіба що пєрхоть )))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Так чувак на відео сказав, що є функція паузи. Чи то не то?S пише: Якось проїзджав повз неї- бачив як якийсь чувак мив свою машину, так швидко, неначе на змаганнях якихось чи реаліті шоу.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Пробував ще раз. Вдалось змити-нашампунити-змити-попилосмокати (2 рази закидав по 5 грн за пилосмок - одного разу не вистачило) - 35 грн. При цьому поліролив сам своєю поліроллю, гуму чорнив також своєю "чорнилкою". Ітог - хєрово помита машина (якісь плямки, бруд, комахи лишаються) - ну не встигаю я добре її помити за ці гроші. Для видалення сильного бруду (смола, комахи) є інший режим - чистка з якоюсь сильнішою "хімією" - але навіть не користувався - гроші (тобто час), сказали, що тануть на очах)
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
не скажу шо сильно спішив, але треба в темпі)