- Ви тут:
-
Головна
-
Форум
-
Рідне місто
-
Шепетівський ревізор
- У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
- Авто-Мийка Самообслуговування
-
Автор теми
- Відвідувач
-
11 серп. 2016 17:41 - 15 серп. 2016 13:30 #108179
від Авто-Мийка Самообслуговування
У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування був створений Авто-Мийка Самообслуговування
Last edit: 15 серп. 2016 13:30 by Dj Os.
Відповісти для Авто-Мийка Самообслуговування
- Symbioz
-
- Патріот Шепетівки
-
16 серп. 2016 10:43 - 16 серп. 2016 10:45 #108287
від Symbioz
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Відповідь від Symbioz у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
Користувався. Має місце бути. Як для швидкої мийки (обмивання) машини від незначного бруду - дуже добре (швидко і недорого). Як для повноцінної мийки або сильно забрудненої автівки - виливається в суму близьку до мийки авто на мийці з персоналом - на терміналах мийки самообслуговування виставлений досить таки швидкий плин часу (витрат коштів).
За 30 грн встиг намилити шампунем-змити шампунь-збризнути віском-змити після воску (орієнтовно - 10 хвилин, навіть не змивав її перед шампунем). Додам - автівка була з налипшим брудом. При чому змити машину після нанесення воску добре не зміг/не встиг - залишилось багато білих "цяточок".
До пилосмока не добирався-ціни не знаю (не було потреби).
Звичайно 30 грн за 10 хвилин (а якщо повністю мити з попереднім змиванням, видуванням і пилосмоком мабуть буде близько 50 грн і 20 хвилин) - краще для власника ніж 60 грн за 40-60 хвилин на мийці з персоналом, проте напевно потрібно було б зробити трохи дешевше.
Хоча, при можливості ми всі прагнемо, як в анекдоті" "жити на ці 2 проценти...")))
За 30 грн встиг намилити шампунем-змити шампунь-збризнути віском-змити після воску (орієнтовно - 10 хвилин, навіть не змивав її перед шампунем). Додам - автівка була з налипшим брудом. При чому змити машину після нанесення воску добре не зміг/не встиг - залишилось багато білих "цяточок".
До пилосмока не добирався-ціни не знаю (не було потреби).
Звичайно 30 грн за 10 хвилин (а якщо повністю мити з попереднім змиванням, видуванням і пилосмоком мабуть буде близько 50 грн і 20 хвилин) - краще для власника ніж 60 грн за 40-60 хвилин на мийці з персоналом, проте напевно потрібно було б зробити трохи дешевше.
Хоча, при можливості ми всі прагнемо, як в анекдоті" "жити на ці 2 проценти...")))
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Last edit: 16 серп. 2016 10:45 by Symbioz.
Відповісти для Symbioz
- Immortal
-
- Патріот Шепетівки
-
18 серп. 2016 22:17 #108326
від Immortal
Відповідь від Immortal у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
а за 5 грн, мабуть можна збризнути тільки на себе душик )))
Відповісти для Immortal
- GoBLin
-
- Патріот Шепетівки
-
- Все возможно :)
Менш
Більше
- Дописи: 1290
- Репутація: 115
- Подяка отримана: 231
19 серп. 2016 08:18 #108333
від GoBLin
Відповідь від GoBLin у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
А сколько стоит обычная мойка?
Відповісти для GoBLin
- Dred
-
- Патріот Шепетівки
-
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Репутація: 17
- Подяка отримана: 44
19 серп. 2016 09:29 #108334
від Dred
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Відповідь від Dred у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
60-70 комплексна мийка - з шампунем, пилососінням, протиранням пластику та панелі, вікон, воскування. Як де.
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Відповісти для Dred
- Старик Хотабыч
-
- Патріот Шепетівки
-
Менш
Більше
- Дописи: 610
- Репутація: 3
- Подяка отримана: 106
19 серп. 2016 16:44 #108351
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
Якось проїзджав повз неї- бачив як якийсь чувак мив свою машину, так швидко, неначе на змаганнях якихось чи реаліті шоу.
Відповісти для Старик Хотабыч
- Immortal
-
- Патріот Шепетівки
-
19 серп. 2016 22:42 #108363
від Immortal
Відповідь від Immortal у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
якщо там все залежить від часу то я б так теж робив "вррєм,я - дєньгі" )))
не бачу смисла в шампуні, хіба що пєрхоть )))
не бачу смисла в шампуні, хіба що пєрхоть )))
Відповісти для Immortal
- Dj Os
-
- Модератор
-
- Редактор
27 серп. 2016 00:38 #108503
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
Так чувак на відео сказав, що є функція паузи. Чи то не то?S пише: Якось проїзджав повз неї- бачив як якийсь чувак мив свою машину, так швидко, неначе на змаганнях якихось чи реаліті шоу.
Відповісти для Dj Os
- Symbioz
-
- Патріот Шепетівки
-
27 серп. 2016 13:02 #108506
від Symbioz
Відповідь від Symbioz у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
Пауза - 180 секунд.
Пробував ще раз. Вдалось змити-нашампунити-змити-попилосмокати (2 рази закидав по 5 грн за пилосмок - одного разу не вистачило) - 35 грн. При цьому поліролив сам своєю поліроллю, гуму чорнив також своєю "чорнилкою". Ітог - хєрово помита машина (якісь плямки, бруд, комахи лишаються) - ну не встигаю я добре її помити за ці гроші. Для видалення сильного бруду (смола, комахи) є інший режим - чистка з якоюсь сильнішою "хімією" - але навіть не користувався - гроші (тобто час), сказали, що тануть на очах)
Пробував ще раз. Вдалось змити-нашампунити-змити-попилосмокати (2 рази закидав по 5 грн за пилосмок - одного разу не вистачило) - 35 грн. При цьому поліролив сам своєю поліроллю, гуму чорнив також своєю "чорнилкою". Ітог - хєрово помита машина (якісь плямки, бруд, комахи лишаються) - ну не встигаю я добре її помити за ці гроші. Для видалення сильного бруду (смола, комахи) є інший режим - чистка з якоюсь сильнішою "хімією" - але навіть не користувався - гроші (тобто час), сказали, що тануть на очах)
Відповісти для Symbioz
- jaruto
-
- Патріот Шепетівки
-
Менш
Більше
- Дописи: 939
- Репутація: 559
- Подяка отримана: 24
13 вер. 2016 13:30 #108642
від jaruto
Відповідь від jaruto у темі У Шепетівці відкрилась автомийка самообслуговування
нашарився за 3-4 рази нормально помити за 15-20 гривень, правда за 15 мив без воску
не скажу шо сильно спішив, але треба в темпі)
не скажу шо сильно спішив, але треба в темпі)
Відповісти для jaruto
Час відкриття сторінки: 0.340 секунд