Хабарники хочуть зайняти посадові місця
- Автор теми
- Відвідувач
25 лип. 2016 12:43 #107652
від
Хабарники хочуть зайняти посадові місця був створений
Доброго дня. Хотів би залишитися анонімом, в інакшому випадку прошу даний лист ігнорувати.
Хочу поділитися інформацією яка нещодавно попала мені в руки, так як я не байдуже відношусь до нашого міста.
Рішуче бажання звернутись до Вас за допомогою змусили нас, громаду міста Шепетівка, приватних підприємців, просто небайдужих людей, останні події у санітарно-епідеміологічній службі.
Ми звертаємось до Вас з великим проханням не допустити призначення на керівні посади Нечипорука Андрія Григоровича, який в минулому був членом партії регіонів та за часів правління Януковича був призначений головним лікарем Ізяславської районної санепідемстанції в Хмельницькій області.
На підтвердження приводимо деякі факти, які переконують про неможливість цієї людини займати будь які керівні посади:
За свої корупційні дії під час роботи в Ізяславському районі отримав призвісько "Долар", адже хабарі вимагав і брав лише в доларах. Пізніше через знайомих був призначений начальником шепетівського управління Держсанепідемслужби. Всі його перевірки з самого початку були направлені на те, щоб отримувати хабарі, мотивуючи це тим, що Держава нічим не забезпечує, зарплата в медичних працівників зовсім мала, матеріальна база слабка, коштів ніхто не виділяє. Щоб влаштуватись до нього на роботу необхідно було давати хабарі. Наприклад: громадянка Р. за працевлаштування у Шепетівське управління Держсанепідслужби вимушена була дати 300 доларів. При перевірці об'єктів постіно вимагав хабарі. Так у приватного підприємця магазин якого знаходиться біля Шепетівської центральної лікарні, щоб не складати протокол про санітарні порушення, штраф за які з його слів, мав бути 3000грн., вимагав йому особисто заплатити 1800грн, і всі питання будуть вирішені. Систематично практикував оформлення хабара через банківську карту в ПриватБанку, або давав рахунки для оплати за комунальні послуги. При отриманні в нього висновку для початку роботи приватного підприємства, створювалась штучно довга "волокіта", поки не вирішували питання через банк або готівкою.
Прийшовши на роботу в Шепетівське управління Держсанепідслужби, в першу чергу взявся за благоустрій свого примущення за рахунов приватних підприємців. Направившм на перевірку свого працівника до ПП В., змусив його закупити два електронагрівачі на суму 3000грн. Пластикові двері в приміщення управління були встановлені ПП магазину "М". Зі слів Нечипорука А.Г. пластикові вікна та утеплення приміщення зроблені за кошти зібрані з його працівників.
Крім того, на території колишнього райсанепідстанції було старе приміщення площею понад 150 кв.м. та гаражний бокс, аренду на які він оформив на підставну особу (свого родича) та, здаючи їх в суборенду, незаконно заробляв гроші. Також на території райсанепідстанції працювала парикмахерська, оптова база. Всі ці повністю розвалені приміщення ремонтували підприємці за свої кошти.
Неодноразово за свої корупційні дії мав сутички з позаштатним кореспондентом газети "Подільський вісник" з Макаренком П.П., який намагався з цим боротися.
Коли Нечипорук отримав повістку з військомату про призов до АТО, він відразу відкупився, розказував всім, що негайно захворів, хоча сам є здоровий. енергійний чоловік.
На диво він у нас ще й депутат Шепетівської районної ради. У теперішній час Нечипорук А.Г. працює інспектором по охороні праці від Хмельницької обласної організації по охороні праці, що ж він тепер буде витворяти!?!?
А ще Андрій Григорович постійно рветься бути керівником, він знову спить і бачить себе на керівній посаді в Держсанепідслужбі, говорить, що нічого не боїться. що йому все сходить з рук. Як висловився на сайті його рідний брат Нечипорук О.Г., ми паралельно працюємо в СБУ. Ми дуже просимо Вас зробити все можливе, щоб таких депутатів хабарників, не допускали до керівних посад, та й взагалі до всяких перевірок. у нашій державі мають працювати чесні, віддані своїй державі і українському народу люди, але не такі як Андрій Григорович Нечипорук. За нашою інформацією, останнім часом він не дає спокою начальнику новоствореної Держпродспоживслужби в Шепетівському районі, постійно відвідує його та погрожує, вимагає щоб той залишив свою посаду, бо на його місці має працювати саме він, пише на керівника скарги, заважає працювати.
Просимо прийняти заходи про недопущення Нечипорук А.Г. до керівних посад.
Ось такий лист маю.. і хотів би через Ваш сайт розповсюдити дану інформацію, щоб по можливості відгукнулися ще підприємці і не тільки, на те що в них є або були аналогічні проблеми, і можливо загальними зусиллями ми зможемо добитися не допущення даної людини до керівних посад.
Хочу поділитися інформацією яка нещодавно попала мені в руки, так як я не байдуже відношусь до нашого міста.
Рішуче бажання звернутись до Вас за допомогою змусили нас, громаду міста Шепетівка, приватних підприємців, просто небайдужих людей, останні події у санітарно-епідеміологічній службі.
Ми звертаємось до Вас з великим проханням не допустити призначення на керівні посади Нечипорука Андрія Григоровича, який в минулому був членом партії регіонів та за часів правління Януковича був призначений головним лікарем Ізяславської районної санепідемстанції в Хмельницькій області.
На підтвердження приводимо деякі факти, які переконують про неможливість цієї людини займати будь які керівні посади:
За свої корупційні дії під час роботи в Ізяславському районі отримав призвісько "Долар", адже хабарі вимагав і брав лише в доларах. Пізніше через знайомих був призначений начальником шепетівського управління Держсанепідемслужби. Всі його перевірки з самого початку були направлені на те, щоб отримувати хабарі, мотивуючи це тим, що Держава нічим не забезпечує, зарплата в медичних працівників зовсім мала, матеріальна база слабка, коштів ніхто не виділяє. Щоб влаштуватись до нього на роботу необхідно було давати хабарі. Наприклад: громадянка Р. за працевлаштування у Шепетівське управління Держсанепідслужби вимушена була дати 300 доларів. При перевірці об'єктів постіно вимагав хабарі. Так у приватного підприємця магазин якого знаходиться біля Шепетівської центральної лікарні, щоб не складати протокол про санітарні порушення, штраф за які з його слів, мав бути 3000грн., вимагав йому особисто заплатити 1800грн, і всі питання будуть вирішені. Систематично практикував оформлення хабара через банківську карту в ПриватБанку, або давав рахунки для оплати за комунальні послуги. При отриманні в нього висновку для початку роботи приватного підприємства, створювалась штучно довга "волокіта", поки не вирішували питання через банк або готівкою.
Прийшовши на роботу в Шепетівське управління Держсанепідслужби, в першу чергу взявся за благоустрій свого примущення за рахунов приватних підприємців. Направившм на перевірку свого працівника до ПП В., змусив його закупити два електронагрівачі на суму 3000грн. Пластикові двері в приміщення управління були встановлені ПП магазину "М". Зі слів Нечипорука А.Г. пластикові вікна та утеплення приміщення зроблені за кошти зібрані з його працівників.
Крім того, на території колишнього райсанепідстанції було старе приміщення площею понад 150 кв.м. та гаражний бокс, аренду на які він оформив на підставну особу (свого родича) та, здаючи їх в суборенду, незаконно заробляв гроші. Також на території райсанепідстанції працювала парикмахерська, оптова база. Всі ці повністю розвалені приміщення ремонтували підприємці за свої кошти.
Неодноразово за свої корупційні дії мав сутички з позаштатним кореспондентом газети "Подільський вісник" з Макаренком П.П., який намагався з цим боротися.
Коли Нечипорук отримав повістку з військомату про призов до АТО, він відразу відкупився, розказував всім, що негайно захворів, хоча сам є здоровий. енергійний чоловік.
На диво він у нас ще й депутат Шепетівської районної ради. У теперішній час Нечипорук А.Г. працює інспектором по охороні праці від Хмельницької обласної організації по охороні праці, що ж він тепер буде витворяти!?!?
А ще Андрій Григорович постійно рветься бути керівником, він знову спить і бачить себе на керівній посаді в Держсанепідслужбі, говорить, що нічого не боїться. що йому все сходить з рук. Як висловився на сайті його рідний брат Нечипорук О.Г., ми паралельно працюємо в СБУ. Ми дуже просимо Вас зробити все можливе, щоб таких депутатів хабарників, не допускали до керівних посад, та й взагалі до всяких перевірок. у нашій державі мають працювати чесні, віддані своїй державі і українському народу люди, але не такі як Андрій Григорович Нечипорук. За нашою інформацією, останнім часом він не дає спокою начальнику новоствореної Держпродспоживслужби в Шепетівському районі, постійно відвідує його та погрожує, вимагає щоб той залишив свою посаду, бо на його місці має працювати саме він, пише на керівника скарги, заважає працювати.
Просимо прийняти заходи про недопущення Нечипорук А.Г. до керівних посад.
Ось такий лист маю.. і хотів би через Ваш сайт розповсюдити дану інформацію, щоб по можливості відгукнулися ще підприємці і не тільки, на те що в них є або були аналогічні проблеми, і можливо загальними зусиллями ми зможемо добитися не допущення даної людини до керівних посад.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- maryna_more
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 17
- Подяка отримана: 1
25 лип. 2016 21:26 #107685
від maryna_more
Відповідь від maryna_more у темі Хабарники хочуть зайняти посадові місця
анонімки...
- Автор теми
- Відвідувач
26 лип. 2016 23:33 #107743
від
Відповідь від у темі Хабарники хочуть зайняти посадові місця
Доброго вечора! Прочитав статтю про Нечипорука Андрія Григоровича! Прикро, що на такому популярному сайті публікуються анонімні статті і ще пропонується вжити заходів... Нічого не нагадує? Як на мене, це Сталінізм!. Як людина, яка пройшла Майдан, як патріот хочу звернутись до такого аноніма: опублікуйте: хто Ви? Інакше ми все одно Вас знайдем!!!. Нечипорука А.Г. знаю особисто. Це чесний, справедливий керівник, в якого звичайна сім'я, він веде звичайний ," не доларний" спосіб життя. Жодного факту корупції я не чув. Його порядність перевірена на виборах: він дійсно депутат районної ради. Наскільки я знаю, він працює зараз рядовим лікарем з гігієни праці обласного управління держпраці, бажань очолити Шепетівське управління Держпродспоживслужби чи лабораторний центр місцевої сес в нього не має. Так що думаю, це стаття написана кимось з керівників названих організацій, які дуже бояться втратити свої посади, які вони займали в т.ч. в часи Януковича!. Чекаю він аноніма- хто Ви? Чи Ви трус? А підприємцям я радив би опублікувати факти корупції в діяльності керівника лабораторного центру Мазаєва В.В., бувшого головного лікаря Шепетівської СЕС, а зараз це керівник очолює лабораторний центр СЕС та вимагає від підприємців платні дослідження чи гігієнічне навчання, як колись вимагав данину від підприємців !!!
- T-S
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
26 лип. 2016 23:43 - 26 лип. 2016 23:44 #107746
від T-S
Якщо ні Ви, ні підприємці, про яких Ви написали у своєму дописі, публічно не готові публічно заявити про вищевказані зловживання та злочини, то про може йти мова? Може ви на людину наклеп зводите.
Відповідь від T-S у темі Хабарники хочуть зайняти посадові місця
Подібними анонімними листами добитись чого важко. Та й сама анонімність вже є величезним підводним каменем, який заставляє засумніватись у достовірності вищевикладенної інформації.Анонімність пише: Просимо прийняти заходи про недопущення Нечипорук А.Г. до керівних посад.
Якщо ні Ви, ні підприємці, про яких Ви написали у своєму дописі, публічно не готові публічно заявити про вищевказані зловживання та злочини, то про може йти мова? Може ви на людину наклеп зводите.
Останнє редагування: 26 лип. 2016 23:44 ким T-S.
Ці користувачі подякували: Dj Os, sergiy1975
- 1234567890
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
27 лип. 2016 14:32 #107766
від 1234567890
Відповідь від 1234567890 у темі Хабарники хочуть зайняти посадові місця
Доброго дня! Щойно прочитав повідомлення про Нечипорука А.Г. Прикро вражений,що на форумі розміщуються анонімні статті... Якщо автор впевнений, що все правда - нехай опублукує хто він! Чи він на скільки боїться бути звинуваченим в брехні?!Нечипорука А.Г. знаю особисто, по роботі стикались багато разів. Це чесна та порядна людина, пройшов шлях від рядового лікаря до керівника. Будь- яких звинувачень в корупції ні він, ні його близькі не мають. Відпрацював в Ізяславі, зберіг цю установу, за що теперішні працівники йому вдячні. Ми як взнали про цю брехню -стверджуємо - Нечипорук А.Г. -це як раз та людина яка нічого не бере! Він із лікарської сім'ї, живуть скромно, на джипах та по зарубіжжях не їздять, як де -які і т.д. На скільки я знаю, зараз він працює рядовим лікарем обласного управління держпраці, будь -якого бажання стати начальником не має. Здається, що лист написаний кимось з існуючих керівників : лабораторного центру СЕС чи в.о. начальника Шепетівського управління Держпродспоживслужби -мабуть бояться за посади, хочуть і надалі оббирати підприємців! Ми чули, що Нечипорук А.Г. виграв суд у наклепі у самого Макаренка П.П. Чули, що справді його родич відремонтував руїну на території СЕС та здає в оренду офіційно, згідно угоди, сплачуючі лабораторному центрові понад 20 тис.грн на рік -то що в цьому поганого?Щодо працевлаштування - у нього працювала моя знайома- можна спитати у кожного працівника - ніяких хабарів він не брав. Взагалі, як знайома говорить -то були золоті часи працювати з ним! Наскільки я знаю, на Майдані він був, також керував осередком партії Народний Фронт, дуже здивувались брехні про його членство в Партії регіонів! Він справді депутат районної ради, голова постійно діючої комісії -отже пройшов випробування -його вибрали люди!!!В АТО він справді не був, наскільки чули - він справді лікувався щодо захворюванння хребта. Разом з тим, він як міг, допомагав учасникам АТО. А моїм колегам -підприємцям радив би об'єднатись та розповісти: як зараз працює пан Мазаєв Володимр Васильович , бувший начальник СЕС, а зараз - завідувач лабораторним центром СЕС: як заставляє проводити непотрібні платні дослідження, платне по якійсь незаконній роздутій програмі гігієнічне навчання, як він збирав та збирає данину, як незаконно здає гараж на території СЕС під автомайстерню і т.д. Ось якого керівника потрібно змінити -досить доїти підприємців!Давайте разом про це публічно скажемо та напишемо в усі інстанції!!
- sergiy1975
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
28 лип. 2016 19:38 #107810
від sergiy1975
Відповідь від sergiy1975 у темі Хабарники хочуть зайняти посадові місця
Всім доброго вечора! Почитав цю переписку. Виникла думка відкрито звернутись до Шепетівської місцевої прокуратури -до Івана Васильовича Комара. Можна рахувати цей лист як відкрите звернення. В чому справа? Біля місяця назад вимушений був приїхати в так званий лабораторний центр бувшої санепідстанції, яким зараз керує пан Мазаєв Володимир Васильович - пройти гігієнічне навчання по ніким не затвердженій програмі . Як він сказав, якщо не пройду - то буде штраф.( після я взнав, що нічого його організація зробити не може). Саме головне, що рахунок та договір виписувала , як я потім узнав -його дочка - Бондарчук Вікторія Володимирівна, яка працює з ним, зі своїм батьком, в одній установі та в впорядкуванні. Якійсь сімейний підряд: батько заставляює проходити платне гігієнічне навчання та платні дослідження, а дочка рахує гроші. Хіба це не є порушення антикорупційного законодавства ? Шановний, пане прокурор- перевірте, будь -ласка, вказані факти - і Ви точно побачити, що я прав! І прийміть заходи впливу - як мінімум звільнення пана Мазаєва!!!
Шановні підприємці, громадяне Шепетівки -скільки ж може пан Мазаєв , до речі вже пенсійного віку, заробляти на підприємцях? Давайте кинем такого корупціонера, як Мазаєв Володимир Васильович в сміттєвий бак!!! До речі, вже створена ініціативна група по збору підписів на зверненні до директора ДУ " Хмельницький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України" з проханням звільнити та відправити пана Мазаєва на відпочинок. Приєднуйтесь!!!Давайте,, нарешті проведемо люстрацію та по звільняємо з керівних посад таких керівників - корупціонерів, як пан Мазаєв -досить жиріти на підприємцях!!!
Шановні підприємці, громадяне Шепетівки -скільки ж може пан Мазаєв , до речі вже пенсійного віку, заробляти на підприємцях? Давайте кинем такого корупціонера, як Мазаєв Володимир Васильович в сміттєвий бак!!! До речі, вже створена ініціативна група по збору підписів на зверненні до директора ДУ " Хмельницький обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України" з проханням звільнити та відправити пана Мазаєва на відпочинок. Приєднуйтесь!!!Давайте,, нарешті проведемо люстрацію та по звільняємо з керівних посад таких керівників - корупціонерів, як пан Мазаєв -досить жиріти на підприємцях!!!
Час відкриття сторінки: 0.075 секунд