Водій автобуса вигнав дитину-пільговика
- Автор теми
- Відвідувач
25 квіт. 2016 19:54 #106284
від
Водій автобуса вигнав дитину-пільговика був створений
Доброго дня.Хочу розповісти про жадібного,самолюбивого водія маршруту 6(Жд.вокзал - 8 школа),який сьогодні вигнав дитину з посвідченням дитини з багатодітноі сім"і з автобуса.Така жадібність до грошей!!! СОРОМ ТАКИМ ЧОЛОВІКАМ .Таким не з людьми працювати,а десь подалі від усіх.І чому ж не дають квитки?,Щоб більше гребти в карман,а потім казати ,що не прибутковий маршрут? І запитання до влади : ТО ДЛЯ ЧОГО ЦІ ПОСВІДЧЕННЯ???
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
25 квіт. 2016 20:01 #106285
від Sposterigach
Відповідь від Sposterigach у темі Водій автобуса вигнав дитину-пільговика
На цьому маршруті взагалі казна що твориться.
Навіщо писати на табличці, що їде до 8-ї школи, якщо реально їде тільки до магазину продуктів "Шанхай*? Це чисто по-шепетівськи, коли вдають те, чого нема насправді.
Колись по цьому автобусі можна було годинник наводити, а зараз побільшало запізнень.
А щодо жадібності водіїв - то таке на багатьох маршрутах. Наприклад, у суботу бачив, як 1-А і 5 один поперед одного ставали на вокзалі (так, за версією водія 1-А, він "вчив" водія маршруту № 5). Ці "битви за пасажирів" вже трохи дістали, якщо чесно.
Навіщо писати на табличці, що їде до 8-ї школи, якщо реально їде тільки до магазину продуктів "Шанхай*? Це чисто по-шепетівськи, коли вдають те, чого нема насправді.
Колись по цьому автобусі можна було годинник наводити, а зараз побільшало запізнень.
А щодо жадібності водіїв - то таке на багатьох маршрутах. Наприклад, у суботу бачив, як 1-А і 5 один поперед одного ставали на вокзалі (так, за версією водія 1-А, він "вчив" водія маршруту № 5). Ці "битви за пасажирів" вже трохи дістали, якщо чесно.
Ці користувачі подякували: Dj Os, -7Ya-Slusar--odnoklassniki
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
25 квіт. 2016 22:00 #106287
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі Водій автобуса вигнав дитину-пільговика
Колись їхав від жд вокзалу до ринку, почув від водія фразу " Ця 1бана сьома школа весь проход заняла". Це був зелений мерседес 351-02 здається, номером можу помилятись. Водій - мужик років 50-ти, сідуватий. Людина, з якою я їхав (з сусідньої області), була шокована цим. Шо хтів сказати. Це не сьома школа 1бана, це твій бус такий, тільки з одною дверкою, що дійсно ні вийти, ні війти нормально.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
26 квіт. 2016 12:26 #106305
від Sposterigach
Відповідь від Sposterigach у темі Водій автобуса вигнав дитину-пільговика
Во-во, а згадайте-но білий бус маршртута № 3.
Таких брудних, засмальцьованих сидінь, як у ньому, я ніде більше в Україні не бачив.
Таких брудних, засмальцьованих сидінь, як у ньому, я ніде більше в Україні не бачив.
Час відкриття сторінки: 0.060 секунд