Служать для людей чи користуються людьми?

• Відвідувач
  • Відвідувач
12 квіт. 2016 16:52 - 12 квіт. 2016 16:54 #106099 від

Вчора вийшла на вечірню прогулянку з дворічною донькою. Вона зараз у такому віці, що пізнає світ, нові території, які їй не були доступні взимку. Так вона мене завела на територію міського суду, спочатку зі сторони центрального входу, потім їй сподобалось за будівлею. там дійсно затишно, ретельно прибрано, дерева підбілені, видно, що садочок нещодавно поповнювався молодими деревцями, думаю сортовими.

Багато хто не розуміє, для чого я це пишу, тож будівля суду знаходиться у центрі міста і має бути доглянутою... Але я не про це. Нас звідти просто вигнали, хоча дитина нічого на зачіпала, я їй пояснювала, що можна робити, що ні. Через деякий час нашого там перебування (хвилин 15) з будівлі суду вибіг пан депутат міської ради Костюк і запитав, що ми там робимо. Я відповіла: "Гуляємо, а що. не можна?" , на що він відповів:"Звісно ні! Це вам що, парк?".

Ми звідти пішли, а в голові було тільки одне питання: "Хіба це не власність територіальної громади міста? Чи не з державного бюджету утримується будівля? Чи відношусь я до територіальної громади, інтереси якої має захищати цей суд і, зокрема, депутат Костюк, який обраний громадою міста для захисту інтересів виборців? А може з власного карману, а не за наші податки це все утримується?" Якщо коротше, то просто сумно, принизливо та гидко від такого відношення. Пані Мазур, не забувайтесь - це не Ваша приватна власність!
Останнє редагування: 12 квіт. 2016 16:54 ким Dj Os. Причина: додав фото

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
12 квіт. 2016 21:19 - 12 квіт. 2016 21:31 #106101 від skorpion662
Колись тут була п'ята школа? В цілому відвідування таких місць не повинно бути вільним. На вході повинен знаходитись охоронець,якому необхідно показати паспорт,та сповістити мету приходу. І вже далі по вказівках охоронця. Ось так.
Останнє редагування: 12 квіт. 2016 21:31 ким skorpion662.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
13 квіт. 2016 00:08 #106102 від Dj Os

skorpion662 пише: Колись тут була п'ята школа? В цілому відвідування таких місць не повинно бути вільним. На вході повинен знаходитись охоронець,якому необхідно показати паспорт,та сповістити мету приходу. І вже далі по вказівках охоронця. Ось так.

Приміщення суду і територія біля нього - це різні речі. Чи не так?

Більше
13 квіт. 2016 04:16 #106115 від Aleksandra-Yaremko-vkontakte
Ви такі цікаві! Ви уявіть якщо всі будуть там гуляти! Це Суд.. Місця для прогулянок є інші! Як це можна не розуміти і вважати це принизливим!

Більше
13 квіт. 2016 11:24 - 13 квіт. 2016 11:25 #106116 від Did_Panas
Конкретні справи Костюка це вигнати маму з дитиною з території суду. А взагалі, яке право депутат Костюк мав виганяти вас звітілля? Він, що на пів ставки охоронцем там працює?
Останнє редагування: 13 квіт. 2016 11:25 ким Did_Panas.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
13 квіт. 2016 11:36 #106117 від Dj Os

Александра Яремко пише: Ви такі цікаві! Ви уявіть якщо всі будуть там гуляти! Це Суд.. Місця для прогулянок є інші! Як це можна не розуміти і вважати це принизливим!

Уявив :) І досі не розумію, як відпочиваючі з дітьми люди можуть завадити суду?

Більше
14 квіт. 2016 14:44 #106132 від Lifasa-V-odnoklassniki
Наталія! Ви ж мама, виховуєте дитину, повинні розуміти, що справді є окремі місця для прогулянок.... Я не розумію, яку Ви очікували відповідь від пана Костюка на Ваше питання "А що не можна?". Мене вражає останнім часом стільки наголосів на власності територіальної громади. "Все місто наша власність!!!" Чудово, давайте усі разом із дітьми, батьками, бабусями будемо де хотіти там гуляти, де хотіти там відпочивати. Яка різниця, чи це місце призначене для відпочинку чи ні? Це ж наша власність, ми ж платимо податки!... І до чого тут пані Мазур, вона також Вас виганяла? Врешті решт, якщо людина Вам гарно дала пояснюючу відповідь на Ваше питання "А що не можна?", то в чому тут образа та приниження?

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
14 квіт. 2016 14:51 #106133 від Dj Os
Слухайте, ну раз мова про суд, то давайте тоді звернемося до Законів. Наведіть будь ласка мені хоч один нормативно-правовий акт, який забороняє знаходитись на території суду.

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
14 квіт. 2016 16:55 #106134 від Symbioz

Островський О.В. пише: Слухайте, ну раз мова про суд, то давайте тоді звернемося до Законів. Наведіть будь ласка мені хоч один нормативно-правовий акт, який забороняє знаходитись на території суду.

Ну взагалі то НПА існує - "ПРАВИЛА пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію транспортних засобів". Щодо, як такової заборони проходження саме - осіб! на територію навколо будівлі суду - ніби не існує, хоча з цього приводу є трохи спірні пункти 2.5, 2.6 Правил.

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
14 квіт. 2016 17:21 #106135 від Dj Os
Пункт 2.6 взагалі не має відношення до цієї ситуації, а пункт 2.5 точно не можна тут застосувати, бо я ж не думаю, що пан Костюк знаходився б в приміщенні суду в неробочий час.

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів