Забудовники Шепетівки
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Мене, наприклад, цікавить забудовник, що будує по вулиці Островського, біля Будинку побуту.
Хто що може розповісти про нього, інформації не знайшов ніякої.
Чи будував раніше десь, чи є надійним і т.п.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Щось на рахунок цього я маю сумніви, за будинком побуту будувало інше підприємство з Ізаслава.vasyok пише: Вони будували новий будинок за будинком побуту, можете підійти до нього ближче, і подивитися бокова стіна вся в тріщинах і сідає, а по відгуках знаю тільки, що дуже дорого.
- vasyok
- Учасник-експерт
Островський О.В. пише:
Щось на рахунок цього я маю сумніви, за будинком побуту будувало інше підприємство з Ізаслава.vasyok пише: Вони будували новий будинок за будинком побуту, можете підійти до нього ближче, і подивитися бокова стіна вся в тріщинах і сідає, а по відгуках знаю тільки, що дуже дорого.
Вибачаюся за неперевірену інформацію, знайомі які цікавилися квартирою казали, що забудовник один і той самий, як виявилося не той.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
- vasyok
- Учасник-експерт
Я не знаю, що з тим будинком буде далі(2 варіанти - перший фундамент знайшов своє місце і більше сідати не буде, другий - будуть просадки і надалі бо там болото, тоді потрібно фундамент укрепляти, а враховуючи етажність будинку це дуже складна і коштовна робота і не знаю чи таке хтось буде робити), але на етапі будівництва було допущено декілька помилок які тоді зменшили вартість будівництва а тепер вилазять боком. Перше - неправильна конструкція фундаменту, друге відсутність армопоясів, якіб унеможливили просадку однієї стіни. При нинішніх технологіях будують будь-де(навіть на берегах річок висотки), але роблять аналіз грунтів на просадку і враховуючи результати проектують фундамент і або робиться суцільна бетонна основа і якщо вона сідає то вся, або простий фундамент. А новий(старий) будинок на розі Островського і Проспекту має взагалі шикарний фундамент на сваях і розрахований на 9 поверхів, а побудували тільки 5, тому має стояти роки, та і кірпіч будівельники казали, такої міці, що зараз такого не випускають, і між поверхами армопояс пустили, має бути непогано.Островський О.В. пише: А що там з тим будинком? Все так погано? Я взагалі не розумію як можна будувати на фундаменті, який кілька років простояв у воді.
P.S все вищевикладене моя власна думка і підкріплена тільки розмовами зі знайомим будівельниками.
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Це перші поверхи, під магазини чи офіси продадуться на ура, дєлов-тоВасиль пише: Але там півтора десятка років ходили сцяти і срати. Не хотів би я такої квартири...