- Дописи: 618
- Подяка отримана: 287
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Скажу відверто, у меню вивчали тільки чай, еспресо там не видивлявся, буду там ще раз зверну увагу.Анонімно пише: Зайшов подивився на меню, побачив "експресо", положив його і пішов. Кав'ярня? Якщо це кав'ярня то в слові еспресо помилки робити ЗАБОРОНЕНО!
Вас анонімів якщо послухати, то у мене всі бізнесмени та чиновники міста у друзяхЧомусь мені підсказує чуйка що це добрі знайомі чи друзі адміністратора...
Та хай хоч насосом ту каву робить, мені байдуже, головне щоб смак був добрий. У нас є заклади, то покупляли собі дороговартісні кавові машини, але від того кава у них ліпша не стає.Під час мого відвідування "бариста" готувала капучіно в простій домашній кавоварці... А про молоко взагалі мовчу, як можна зробити висновок вміння "баристи" якщо вона приготувала капучіно просто натиснувши на кнопку, і потом вливши автоматично взбивши молоко в так званому автоматичному взбивачі молока?
Спостерігач пише: Колись в Шепетівці трапилася зі мною пригода)))
Замовляю каву в кіоску:
- Дайте еспресо.
Чую у відповідь:
- Шо-шо?
- Дайте еспресо.
- А, еКспресо, даю-даю.
Не звертайте увагу, це в нас такі знатаки в каві що написати даже правильно не можуть.olhavs пише: Ще хочу звернути увагу автора, що українською буде "еспреСо" і "лаТе". Подвоєнь приголосних немає
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua