Магазин "Тканини"
- veeksa
- Молодший учасник
- Дописи: 21
- Подяка отримана: 7
А чо я ? а я ничо .. другие вон чо и ничо,а я чуть чо и сразу вон чо ♥!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- veeksa
- Молодший учасник
- Дописи: 21
- Подяка отримана: 7
А чо я ? а я ничо .. другие вон чо и ничо,а я чуть чо и сразу вон чо ♥!!
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
- Автор теми
- Відвідувач
- Автор теми
- Відвідувач
Срочно понадобился костюм. Подруга посоветовала обратится к Ольге так как она обшивается у неё уже более 5 лет.
Подзвонила объяснила что я хочу.Она помогла с выбором ткани для пошива костюма.
Было всего две примерки. Что очень хорошо так как время всегда дорого.
Пошила костюм за неделю. Что по отношению к другим ателье очень быстро.
Костюм получился просто отлично сидит по фигуре как влитой. Качество пошива просто супер.
Большое спасибо Вам Олечка за ваш профессионализм .
Когда пришла в костюме на работу коллеги просто ахнули)
Рекомендую шить вещи у этой женщины!
- Immortal
- Платиновий учасник
А якщо я скажу що на заборі написано х@й, то це що всім недоудовлєтворьонним жінкам треба бігти туди за щастям?магазин тканини пише: знаходиться по Проспекту біля Ватри в занедбаному приміщенні. Мені також довелось побувати в цьому подвалі, просто жах!!! Мабуть у них підпільний цех і вони не платять податка. ПОДАТКОВА АЛЛО!!!!
Для усіх контролюючих органів потрібно якесь офіційне повідомлення. Тому беріть листочок бумажки, бажано формату А4 і повідомляйте, в прокуратуру, міську раду, пожарнікам, Церкву (бо насамперед їх має покарати Бог) ну і як Ви сказали в податкову і обовьязково з вказуванням своїх реєстраційних даних, щоб Вам змогли надати відповідь. Бо ці всі слова без фактів як пукання в голос, вроді щось сталося, а залишився тільки запах
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Щоб не платити, треба всеодно комусь платити, так що наврядмагазин тканини пише: знаходиться по Проспекту біля Ватри в занедбаному приміщенні. Мені також довелось побувати в цьому подвалі, просто жах!!! Мабуть у них підпільний цех і вони не платять податка. ПОДАТКОВА АЛЛО!!!!
- Автор теми
- Відвідувач
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Хм...і на які ж конкретно покази шили одяг у цьому ательє?:) пише: Удивительно, швеи которые шьют одежду на международные показы не смогли угодить в пошиве юбки сельской бабе
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
P.S Я не маю зовсім ніякого відношення до вищевказаного магазину, і не знаю як там з обслуговуванням, але вважаю, що власники магазинів, кафе і.т.д. мають прислухатися до критики і робити відповідні висновки а не під різними ніками хвалити своє. Дуже часто і клієнти бувають не праві і хамлять знаючи, що продавець чи якийсь менеджер нічого не скаже бо боїться за роботу тому його можна навіть послати і він зціпивши зуби стерпить, а якщо не стерпить тоді скаржаться на форумах, гарячих лініях і.т.д.