РЕС - Світло Шепетівки. Безлад без попереджень.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
03 груд. 2015 22:00 - 03 груд. 2015 22:07 #103806
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі РЕС - Світло Шепетівки. Безлад без попереджень.
А це, щоб ти відчув, як нам, кримчанам, тепер тяжко...[/quote]
Ви хотіли в Росію,(незалежати від України),тепер маїте.Які тепер можуть бути скарги)))Слава Україні!!![/quote]
Та він самий натуральний хохол, просто він гоніт
До речі про Крим crimea-media.ru/Web_Sevas_Vosstavshih.html
Ви хотіли в Росію,(незалежати від України),тепер маїте.Які тепер можуть бути скарги)))Слава Україні!!![/quote]
Та він самий натуральний хохол, просто він гоніт
До речі про Крим crimea-media.ru/Web_Sevas_Vosstavshih.html
Останнє редагування: 03 груд. 2015 22:07 ким Старик Хотабыч.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
- Дописи: 9
- Подяка отримана: 0
03 груд. 2015 23:28 #103812
від Nikolai-I-Nastya-Slobodenuk-vkontakte
Відповідь від Nikolai-I-Nastya-Slobodenuk-vkontakte у темі РЕС - Світло Шепетівки. Безлад без попереджень.
Так за вати,але при стабільній напрузі.Можливо мені ще й маленьку електро станцію придбати,я оплачую їм за надання послуг електроенергії,то нехай вони будуть так добрі виконувати свої зобовязання.S пише:
Ви платите не за вольти, а за вати, придбайте стабізаторНиколай-И-Настя Слободенюк пише: В них постійно занято.Проживаю в с.Красносілка,так у нас в сеті напруга 160-190Вольт,а платим за 220 Вольт.Пральна машинка навіть не завжди вмикається,а за ремонт холодильника і телевізора вже навіть говорити не хочу.Скільки разів до них не ходили,все безтолку,постійно якісь відмовки.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
04 груд. 2015 08:47 #103814
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі РЕС - Світло Шепетівки. Безлад без попереджень.
В моєї бабулі в хаті було 3 лампочки і 2 розетки. Це при совку. Думаю така ж ситуація була і по сусідах. Зараз там стоїть бойлер, та ж пральна машинка, мікроволновка і куча всього. Тобто нагрузка виросла в рази, а трансформатор на вулиці остався той самий, от вам і 160-190 вольт. Це я ще не врахував сусіда, в якого частенько працює зварювальний апарат. Нє, ви праві на всі 100, вам повинні поставляти ел.енергію стільки-то вольт, ват і герц згідно договору, але чи шо там докажеш не знаю, он пишуть, що навіть не додзвонися до них. Пока така ситуація нажаль.
Час відкриття сторінки: 0.061 секунд