Найсмачніша кава
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Настя, не дратуйте. Коли я відвідував заклад, кава була просто гидотною. Не розповідайте тут казок про сорти кави, ларьки і тд.Настя пише: В Рандеву жахлива кава? І це говорить людина яка вважає, що найсмачніша кава з ларька пригована в простій кнопочній машині для дому?. Якщо Ви робите такі висновки, то значить не відрізняєте арабіку з робустою! Наголошую, в Рандеву кава готується зі 100% арабіки у справжній еспресо-машині. Тому спочатку самі спробуйте щось відкрити і хоча б відрізняти сорти кави, а тоді вже будете судити жахлива вона чи ні!
По перше, еспресо не подається в чашках з під чаю, по друге, ваша кава на смак була як розчинна. Це або тому що вона дійсно була розчинна, або ваш бариста занадто економить на каві. Без різниці це арабіка у вас чи робуста, її розчиняють у такій кільксоті води, що і не чути. Всю поверхню еспресо зажди покриває тонкий слой пінки, такий, що цукор не відразу провалюється, у вашій каві і натяку на пінку не було.
От хотів дати вам ще один шанс, сходити на днях спробувати кави і не тільки, але з такими дописами перехотів взагалі.
- pavlok
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- Автор теми
- Відвідувач
- gorobchik
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
- veeksa
- Молодший учасник
- Дописи: 21
- Подяка отримана: 7
А чо я ? а я ничо .. другие вон чо и ничо,а я чуть чо и сразу вон чо ♥!!