Довго ще "Шепетівський вісник" буде займатися проституцією?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Чи ось такими
Прикладів можна наводити безліч, у мене навіть виникло враження, що там стало більше аркушів, бо не вся джинса влазить.
Політична реклама само по собі не злочин, але ця газета вперто не хоче повідомляти читача про її наявність. Навіть приватна газета "День за Днем" хоч якусь манюсіньку, але позначку ставить.
Найбільше в цій історії обурює те, що "Шепетівський вісник" фактично комунальна газета, яка постійно просить дотації з місцевого бюджету та податкові пільги.
Доки ми будемо кормити цих дармоїдів?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Написав би так само, але шось не видать джинси Свободи.kredit пише: а як би там дефірамби співали Свободі чи ПС, ти б написав - "Шепетівський вісник має чітку політичну позицію" ?
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Аааа... То ці що на сторінках газети тіпа їхні політични "суперники"?а як би там дефірамби співали Свободі чи ПС
Давно за Сашком спостерігаю, і мені здається що він таки більш тяготіє до цього свободопеесного напряму циркового мистецтва (його для народу ще називають "політична боротьба"), нє?
Чому така гостра реакція? Його той вісник хтось читає взагалі?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Можете мене ліпити до свободи скільки заманеться, але вісник джинсує постійно і я вже задовбався про це писати shepetivka.com.ua/blogs/tags/dzhynsa.html
Якби я керувався вашою логікою, то вже б збожеволів давно. Поясність мені, у вас же Свобода - партія влади, то як так в комунальній газеті немає їх реклами, джинси чи хоча б статті? Ну з Кредитом все ясно, а ти вже Мішаня як до такого дожився?
- Платиновий учасник
Я знаю, що деякі партії у нас не гребують відверто брудними прийомчиками Клеять там на бігборди всякі ліпучки Навіть знаю хто клєїв Це краще газетної джинси чи ні? Може вони тому і не друкуються? Працюють, як то кажуть, на натурі? Нашо їм якась бабушкина газета, коли є багато молодих активістів, що готові хоч у вогонь? Це лиш теорія, я нічого не стверджую, але мо й справді?
Це я до того, що не такий уже страшний чорт, як його малюють. Джинсу цілком компенсують не менш благородні вчинки політичних опонентів. Всі довольні, шоу триває. То ці цих, то ті тих.
ЗІ. А кредіт у нас хто? Кредіт, а ну признавайся - ти з якої партії?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Платиновий учасник
Тому де, де, а в муніципальних ЗМІ джинсі (якщо маємо на увазі оті манупуляції) якраз саме і місце. Вона там просто зобовязана бути. І раз саме ці партії там зявились, то очевидно уже вирішено хто буде у нас владою (бо вони ще ж не біля корита). От на виборах, доречі, можна буде і перевірити - вірне це припущення чи ні.
А у сусіда нашого просто грошей і досвіду більше у цій сфері. От і "переманіпулював" нас.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Сайт існує вже більше 10 років, але є люди, які впевнені, що саме зараз я плюнув на його репутацію та продався політикам.
Поміж неприємної правди і солодкої брехні, люди у нас дедалі частіше обирають брехню.
- Yyuurriiyy
- Старший учасник
- Дописи: 44
- Подяка отримана: 6
Якщо не секрет, то хто такий цей товариш?Островський О.В. пише: ...біля Одуда...