- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
28 лип. 2015 11:51 #99876
від Dj Os
Вам як власниці раджу переглянути ось це відео
Знімали ще взимку, тільки зараз руки дійшли викласти хоча б чорновий монтаж.
Знімали ще взимку, тільки зараз руки дійшли викласти хоча б чорновий монтаж.
Ці користувачі подякували: Dred
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dred
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
02 серп. 2015 17:24 #100015
від Dred
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
Відповідь від Dred у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
а челентано ще відкрита? бо шось я підходив туди якось а там зачинено було. Ром, якщо ти тут сидиш, час брати приміщення для кав'ярні. будемо до тебе ходити\їздити))
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
02 серп. 2015 20:24 #100016
від 259051213422@odnoklassniki.com
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
А в "Сахарному" хіба не вони?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
02 серп. 2015 21:12 #100017
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
У них на сахарному оптова з кави, там здається не варять на продаж, але можу помилятись.
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
03 серп. 2015 17:56 #100025
від gorobchik
Відповідь від gorobchik у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
"Малібу" теж під нормальну кав"ярню можна було б зробити.
- Відвідувач
11 серп. 2015 15:24 #100223
від
Відповідь від у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
Шановний "Баріста", якщо ви дійсно знаєтесь в каві, то Ви розумієте як Ви насілуєте каву. Я переглянув Ваш відеозапис, і зрозумів що Ви труєте людей...
Приготувати Амерікано просто нажати кнопку? Через кавову таблетку прогнати 120 мл. води?!Чи розумієте Ви про що взагалі розповідали?Тут трішки грязно, тут ще щось не так!Як знімати такі відеозаписи.
Я погоджуюсь з Вами тільки в одному, що дійсно в нашому місті на даний час не має де випити смачної кави...
А все інше це просто жах.
Вибачте будь ласка, за такий коментар, про негативний відгук кави в Роми, но приготування кави взагалі ніяк.
Приготувати Амерікано просто нажати кнопку? Через кавову таблетку прогнати 120 мл. води?!Чи розумієте Ви про що взагалі розповідали?Тут трішки грязно, тут ще щось не так!Як знімати такі відеозаписи.
Я погоджуюсь з Вами тільки в одному, що дійсно в нашому місті на даний час не має де випити смачної кави...
А все інше це просто жах.
Вибачте будь ласка, за такий коментар, про негативний відгук кави в Роми, но приготування кави взагалі ніяк.
- MrBarista
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 16
- Подяка отримана: 12
11 серп. 2015 16:26 #100224
від MrBarista
Відповідь від MrBarista у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
Шановний відвідувач сайту, наскільки я зрозумів мова про кавоварки та каву, які найбільше поширені в нашому місті, поради давалися саме тим, хто для приготування кави використовує еспрессомашини. Якщо Ви бажаєте зі мною поспілкуватися на тему кави, то ласкаво просимо в приват. Дуже хотілося б дізнатися про Ваші пізнання в сфері кавово-чайного бізнесу. І перед тим, як критикувати мою особистість, потрібно бУло б відкрити спочатку свою. Стосовно самого відео, то можу сказвти одне, вийшло настільки нудно і одноманітно, що я побажаі би його дивитися тим, хто страждає безсонням. Якщо Вас цікавлять мої пізнання в цій сфері, то я радо з Вами поспілкувався б. Дякую за увагу!
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
11 серп. 2015 18:51 #100227
від gorobchik
Відповідь від gorobchik у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
Та класну каву Рома варить а гарячий шоколад-то взагалі бомба!!!Яка різниця пересічному споживачу.як саме він її готує,головне,що це дійсно смачно.А цю гидоту,яку калапмецяють в ларьочках,пити просто неможливо...Мені здається,що критикувати людину,бо вам не сподобалось,як зняте відео,щонайменше некоректно...
- Dred
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
11 серп. 2015 19:15 #100229
від Dred
Відповідь від Dred у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
Пішов оффтоп
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
15 серп. 2015 12:37 #100310
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- Роман Лізанець. Як правильно варити каву та капучіно в кавових машинах
Час відкриття сторінки: 0.100 секунд