- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
- Бути тут
- Автор теми
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 35
- Подяка отримана: 8
08 лип. 2015 23:01 #99331
від Бути тут
то ось вона тепер знову глав. лікар.
гроші були підкинуті... (суддя зробив такий висновок )
леді наша лікарка вийшла ще і героїчною
ви знаєте... навіть не дивно...
хто що про це думає?
чи можливо знає?
гроші були підкинуті... (суддя зробив такий висновок )
леді наша лікарка вийшла ще і героїчною
ви знаєте... навіть не дивно...
хто що про це думає?
чи можливо знає?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- KrOt
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
09 лип. 2015 11:48 #99336
від KrOt
Відповідь від KrOt у темі пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
люстрація по Шепетівськи
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
09 лип. 2015 13:20 #99341
від 259051213422@odnoklassniki.com
От при "бандитському" режимі корупціонера (хоч одного) змогли фактично уже засадити (запобіжна міра принаймні була доволі жорстка), то при "гідності" - його просто відпускають. І ще й знімають арешт з його "непосільно нажитого" майна, на мільйони гривень! Не здивуюсь, якщо він, подібно до нашого лікаря через місяць-другий уже буде знову на посту ректора податкового університету. А мо міністром ще й призначать?
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
Нема чого на Шепетівку гнати. Он учора суд виправдав ректора Мельника. Ну того, що йому браслет елетронний наділи, а він втік. Теж жеж за хабаря посадити хотіли.KrOt пише: люстрація по Шепетівськи
От при "бандитському" режимі корупціонера (хоч одного) змогли фактично уже засадити (запобіжна міра принаймні була доволі жорстка), то при "гідності" - його просто відпускають. І ще й знімають арешт з його "непосільно нажитого" майна, на мільйони гривень! Не здивуюсь, якщо він, подібно до нашого лікаря через місяць-другий уже буде знову на посту ректора податкового університету. А мо міністром ще й призначать?
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
09 лип. 2015 19:30 #99346
від gorobchik
Відповідь від gorobchik у темі пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
ви ще чомусь дивуєтесь?чи справді на правосуддя надіялись?
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
10 лип. 2015 21:27 #99350
від 259051213422@odnoklassniki.com
Відповідь від 259051213422@odnoklassniki.com у темі пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
Так тут деякі ж товариші обіцяли А хто не дуже вірив ставав автоматично то "тітушкою" (уже й словечко-то призабули), то "кремлеботом". От ми й рознадіялисьgorobchik пише: чи справді на правосуддя надіялись?
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
13 лип. 2015 20:32 #99445
від gorobchik
Ось така фігня,малята...
Відповідь від gorobchik у темі пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
Михайло Ворончук пише:
Так тут деякі ж товариші обіцяли А хто не дуже вірив ставав автоматично то "тітушкою" (уже й словечко-то призабули), то "кремлеботом". От ми й рознадіялисьgorobchik пише: чи справді на правосуддя надіялись?
Ось така фігня,малята...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
15 лип. 2015 17:30 #99521
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
Якщо я правильно зрозумів про кого тут пишеться, то суда ще не було. Що за кіпіш то передчасний?
shepetivka.com.ua/novyny/suspilstvo/item...atyvnoi-komisii.html
shepetivka.com.ua/novyny/suspilstvo/item...atyvnoi-komisii.html
- gorobchik
- Учасник-експерт
Менш
Більше
15 лип. 2015 18:51 #99525
від gorobchik
Хочеться,звичайно,надіятись на справедливе правосуддя,але у випадку лікарів це майже нереально...Відбудеться максимум умовним і поїде в якусь лікарню типу Клубівки буцім знизять посаду,тим паче,що такий прецедент вже був у Шепетівці...
Хотілось би помилитися в цьому випадку,але це ж спіймали одну...Беруть-то більшість.Хіба що не в таких сумах,але ж беруть...Аби ми самі не привчили лікарів до хабарів,може,і не було б такої проблемив суспільстві...Самі по халатам тикаємо,а потім ще чомусь дивуємося...
Хотілось би помилитися в цьому випадку,але це ж спіймали одну...Беруть-то більшість.Хіба що не в таких сумах,але ж беруть...Аби ми самі не привчили лікарів до хабарів,може,і не було б такої проблемив суспільстві...Самі по халатам тикаємо,а потім ще чомусь дивуємося...
Ці користувачі подякували: Dred
- Форум
- Рідне місто
- Шепетівський ревізор
- пам'ятаєте глав. лікарку з хабаром? (не можу знайти стару тему)
Час відкриття сторінки: 0.082 секунд