Спаплюжений "четвертий" ставок.
- praporschik
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Бути тут
- Молодший учасник
- Дописи: 35
- Подяка отримана: 8
орендодавець (держава) срала на орендатора
і підвищила в раза 4 орендну плату
ось прийшлось і спустити
та одразу риба підвищилась на базарі в ціні
я так припускаю...
ЖОПА мої любі... жопа настає
душать свої же
і сепаратистів непотрібно
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- PAMIDORVIP
- Елітний учасник
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
поповоду міліції нема смисла..пробув звертатись..слова мера то були прості балачки я так гадаю..Anykey пише: І головне кругом висять таблички - ловити рибу заборонено. Хто їх вішає? Чого заборонено? Невже в Шепетівці не діють правила любительського рибальства? Вчора на третьому хлопці ловили окуня, зразу намалювалися якісь "лісники". Це мовляв, наша водойма, ловити рибу заборонено. Мало до рукоприкладства не дійшло. Що робити з таким "арендаторами"? Визивати міліцію, чи є якісь інші служби? В он-лайн інтерв"ю в.о. мера обіцяв навести порядок в цьому питанні, саме час виконувати обіцянки.
- Anykey
- Платиновий учасник
А шо ж робити? Ситуація вкрай напружена. На Савичах вже був трагічний випадок.PAMIDORVIP пише:
поповоду міліції нема смисла..пробув звертатись..слова мера то були прості балачки я так гадаю..Anykey пише: І головне кругом висять таблички - ловити рибу заборонено. Хто їх вішає? Чого заборонено? Невже в Шепетівці не діють правила любительського рибальства? Вчора на третьому хлопці ловили окуня, зразу намалювалися якісь "лісники". Це мовляв, наша водойма, ловити рибу заборонено. Мало до рукоприкладства не дійшло. Що робити з таким "арендаторами"? Визивати міліцію, чи є якісь інші служби? В он-лайн інтерв"ю в.о. мера обіцяв навести порядок в цьому питанні, саме час виконувати обіцянки.
- PAMIDORVIP
- Елітний учасник
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
я вкурсі за Савичі..потрібно збиратися самому..ходити по пару чоловік ..але всі говорили "ми тільки за",але долучилось тыльки пару чоловік..на форумі всі були згідні а як до діла то ніхто...Anykey пише:
А шо ж робити? Ситуація вкрай напружена. На Савичах вже був трагічний випадок.PAMIDORVIP пише:
- Anykey
- Платиновий учасник