Картоха Free доставка
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Основними стравами кухні є: піца, суші та різні ковбаски. Така собі закусочна, де ви зможете з друзями легко попоїсти та поспілкуватись. До речі в цьому ж приміщенні колись давно була "бульйонна", так що впринципі традиції збережено.
Кухня впринципі мені сподобалась, особливо хочу виділити гарячі суші та досить непогана піца. Розчарувало те, що не все що є в меню можна замовити, в суботній вечір це просто злочин, тому що в такі дні меню має бути повністю доступне.
Добре що є хоч в наявності розливне непастеризоване хмельницьке пиво
Щодо дизайну закладу, то він якийсь дивний. Там цікаво підібранао блакитно жовта кольорова гама, меблі та оздоблення залу в одному стилі, але в цілому чомусь відчував певний дискомфорт, від нього віє холодом. Під ті меблі які там є пасувала б більше тепла кольорова гама, такі холодні тони більше підходять для нічного клубу чи якогось бістро.
В цілому заклад мені сподобався, у нас нажаль поки що подібних обмаль, шкода що і цей працює лише до 23-30
Я не помітив чи вживають там міцні спиртні напої, але дуже сподіваюсь що не вживають, тому що це відразу зробить із закладу гендель, в які нормальні люди воліють не ходити.
Хтось ще був в "Картошкі Фрі"? Які враження?
п.с. до речі поки немає вивіски на закладі я би подумав на місці керівництва над зміною назви, ця звучить жахливо, ніби з вуст Вєрки Сердючки.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Відвідувач
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Останній раз піцца, яку я коштував Дружбі більше була схожа на млинець з начинкою. Біля залізничного вокзалу у них хоча б більш-менш правильно приготовлена основа з тіста. До начинки дійсно є претензії, ми брали з шинкою, так ось занадто сильно відчувались спеції та підсилювачі смаку самої шинки, так що раджу брати інші начинки або поварам не економити на шинці і брати нормальну без такої кількості хімії.Анонімність пише: А я б не сказав, що там смачна піца, я куштував. В піцерії біля "Дружби" набагато смачніша.
- Dentist
- Адміністратор
з.і. пиво Хмельницьке було точно свіже (приблизно 11 вересня).
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
Піца сподобалась більше, ніж в Дружбі. Пиво хмельницьке свіже. Обслуговування теж доволі непогане. Сподіваюсь, так буде і надалі.
P.S. Запитали, чи є у них вино. Сказали, що поки нема, але якщо нам дуже хочеться, то можемо зганяти в кіоск і роздушити пляшечку в них. Все для клієнта))
- LaCKy
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 10
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор