УВАГА!!! ВИКАЧКА ГРОШЕЙ
- 555valera
- Автор теми
- Молодший учасник
- Дописи: 36
- Подяка отримана: 12
Гінеколог Ковеня Марія Адамівна пропонує звернутися за консультацією до дермовенеролога, але не штатного,а той що через дорогу від районної лікарні. (Нажаль забув назву контори). Прийшли, її вже попередили, що ми будемо, дружині призначають платні повторні аналізи, консультація також платна. І тут до мене доходить, що це простий розвод на гроші. В мене так складаються обставини, що нам потрібно їхати додому. Дружина говорить лікарям, що вона обстеження буде проводити вдома, а їй навіть виписка з медичної картки не хотіли давати. Сьогодні ми отримали результати аналізів (звернулися до нормальної контори) і як ви думали дружина цілковита здорова.
Шановні форумчани будьте пильними з лікарями.
Підкажіть як контора називається про яку я писав, вона приблизно знаходиться біля аптеки 24?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- pruduk
- Платиновий учасник
- Дописи: 901
- Подяка отримана: 319
- Відвідувач
- UDAR
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
- LuK
- Адміністратор
Міламед здається знаходиться біля парку.марьяна пише: Миламед, клиника. Да этот доктор еще тот... Она и мою беременость вела, как не таблетки никому не нужные, по 300грн., так и 1 степень анемии, так кипиш такой что чуть не реанимация.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Відвідувач
- LuK
- Адміністратор
так,Сіліцея біля парку на проспекті,а Міламед біля парку на вул.Dred пише: нє. біля парку Сіліцея
- LuK
- Адміністратор
Міламед.555valera пише: (Нажаль забув назву контори).
Підкажіть як контора називається про яку я писав, вона приблизно знаходиться біля аптеки 24?