Засилля бандитів в Шепетівці
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
А ляшковкая партия это проект Фирташа\Лёвочкина то есть московских прихлебателей которые последние несколько лет разрывали страну (думаю этот факт известен всем). Конечно на местном уровне людям которые хотят быть мером, не мешало бы более разборчиво выбирать партии, а не под влиянием сиюминутной конъюнктуры. Повторюсь, я бы на месте кандидатов в мере очень разборчиво выбирал себе "политическую крышу". Я лично ни когда не проголосую за мера от коми\рыгов\ляшка или прочих прихвостней прошлой и путино-хуйловской власти
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
У Одуда син на війні.maroshka пише: Одуд в камуфляжі на сесії і був в АТО, не смішіть шнурки. Ось про таких героїв війни через 30 років будуть розказувати дітям ба пам"ятник встановили, і дощечка бронзова на чердаку пилом припадає
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Відвідувач
- Anatrav
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
Та Ви шо! Мати Тереза шепетівського розливу! А скільки темних справ вона з чоловіком провернула, не в курсі? А зали гральних автоматів - нє? А ти майбуть шістка вєсьолого? То передавай йому привіт. Не зупинюсь доки не виведу цю банду на чисту воду - цих всіх Паладюків, Штенів, Вєсьолих та іншу наволоч. Буду звертатися до адміністрації президента і в уряд. Ці бандюгани тут не будуть керуватьgogi пише: Вона для Шепетівки зробила більше,чим Ви,для себе, за все Ваше життя. А Ваша граматика взагалі вражає.
- az050993
- Новачок
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
по моему, в 21 год отроду надо иметь аргументов поболее чем "жаба давить"az050993 пише: Жаба давить???
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287