Ринок на пр. Миру: як його впорядкувати?

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
27 лип. 2014 21:18 #92496 від LuK
я не спригую,і визнавати що не права теж не збираюсь.
не думаю шо писанина на форумах вирішить це питання.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
27 лип. 2014 21:33 #92497 від Dj Os
Вирішить, якщо будуть цікаві та змістовні пропозиції. Впринципі я бачив, що вже намагаються реанімувати накритя біля центрального базару, якщо він дійсно відкриється, то між двома цими ринками тоді можна суботників розділити.

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
27 лип. 2014 22:55 #92498 від lamer85
Я перш ніж знайти місце під майстерню, шукав на "новому базарі". Можу сказати, що місця там предостатньо. Наші шепетівські - то точно всі влізуть. На "праспєкті" ж багато приїжджих. От саме вони й становлять проблему - лише 1 раз на тиждень їм місця ніхто тримати не буде, ні на якому базарі. А тижневу аренду платити вони ж не захочуть. Тут для багатьох потрібна буде повна перебудова бізнесу. Тому надії на вирішення цієї проблеми - не видно й не чути.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
27 лип. 2014 22:57 #92499 від Dj Os
Прикол в тому що заради ось цих приїзджих торгашів до нас і їдуть покупці з інших міст, тому відмовлятись від них не можна. Для їх потреб можна виділити ділянку без якоїсь інфраструктри необхіодної для стаціонарного ринку, але питання лише в тому де?

• pavlok
  • pavlok аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
28 лип. 2014 02:16 #92502 від pavlok
Місце для торгівлі пропонували і виділяли вже 2 рази, але "сила" продавців перед міськрадою і в ін місцях поки що перемагає. Всі звикли і всім продавця вигідно, щоб все так і залишалось.
Полеміка переселити всіх в ін місця точиться давно, але ніхто не може нікого здвинути з місця.
Зараз, коли ремонтується проспект треба хоча б його зберегти на майбутнє, тому пропоную вводити обмеження - це не виганяти, не переселяти, не скорочувати робочі місця, а зробити його більш цивілізованим.
Думаю, що доки рівень життя в Украіні буде на рівні ринку - він буде існувати, а коли зникне попит, то вони самі розійдуться. Зараз, поки розходитися ніхто не хоче треба привести все до кращого вигляду.

Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/

Більше
28 лип. 2014 08:16 #92503 від kolbasnik
питання ринку на проспекті дуже важке. але вирішувати його тра. це однозначно.
мене дивує те що в такому Місті як Шепетівка яке ну майже нічого не проїзводить самий дорогий базар в регіоні. навіть якщо порівняти нас зі Славутою в якої проізводні потужності набагато вищі ніж у нас. то там ціни на продукти харчування та на шмотки на %30 меньші.
Ці користувачі подякували: LuK

• lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
28 лип. 2014 08:28 #92504 від lamer85
Тоді ще треба б додати вимоги прибирати за собою і своїми клієнтами. Плата за місце там не ахті яка висока, тому прибрати - не така вже й вага. Якщо, звичайно, це уже не включене в плату за місце.

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
28 лип. 2014 08:28 #92505 від LuK
це точно,продають барахло втридорога.І помітила що останнім часом на проспекті менше продавців.Не їдуть іногородні,бо кажуть шо ніхто нічого не купує.
і я давно нічого не купую на проспекті,дешевше замовити в інтернеті чи поїхати у областні торгові центри.
п.с.зараз до речі в Глобалі (Житомир) величезні скидки на літо (до50-70%). :woohoo:
Ці користувачі подякували: kolbasnik

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
28 лип. 2014 09:13 #92506 від Dj Os
Мені здається на нашому суботньому базарі шепетівчани вже давно нічого не купують, основний елієнт це зараз селяни

• Алої3
  • Алої3 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
28 лип. 2014 11:42 #92508 від Алої3

LuK пише: так,бо всі ті обмеження та заборони баригам до одного місця...
є новий прекрасний ринок,всіх туди!Там місця всім вистачить.

)))))))))

Час відкриття сторінки: 0.096 секунд
0
репостів
0
репостів