Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
19 черв. 2014 15:27 - 19 черв. 2014 15:27 #91749
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
у мене є і вода і світло))
Останнє редагування: 19 черв. 2014 15:27 ким Dj Os.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- kolbasnik
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 264
- Подяка отримана: 114
19 черв. 2014 17:47 #91765
від kolbasnik
Відповідь від kolbasnik у темі Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
Біля кафе Малібу великий прорив . . вода вже є але дуже брудна.
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
22 черв. 2014 22:58 #91890
від Symbioz
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Відповідь від Symbioz у темі Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
Був у вівторок в водоканалі, обіцяли до кінця дня перевірити. Десь о 16-00 зателефонували, сказали, що перевірили та піднялу напір води в будинку на 10%. Перевірити точно не зміг, тому що у вівторок поїхав з Шепетівки. Наразі повернувся - дійсно - на 10% підняли) Потрібно ще йти просити хоча б 20%))) Правда це ще можуть бути проблеми в будинковій мережі - ще в Житлофонд на всяк випадок звернусь.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Ці користувачі подякували: Dj Os
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
25 жовт. 2014 12:03 #94422
від Symbioz
Відповідь від Symbioz у темі Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
Бля, задовбало. Третій день поспіль немає води. Хоч би якось повідомляли про відключення.
Мій перший пост цієї теми також має продовження. Після мого прешого звернення та через тиждень приїзду назад в Шепетівку, виявилось, що напору води так і не має. З жеку приходили - проблема не в них (не у внутрішньобудинкових мережах). Знову їду у водоканал, знову скаржусь, зустрічаю керівника - скаржусь йому на проблему - обціяє взяти ЦЕ під свій контроль. В той же день їду у відпустку. Після відпускти виявилось, що пробема ніби і вирішена, і ніби напор є, проте якійсь "не впевнений" - ввечері (в години пік) може майже зникнути. Скажу так - краще ніж до мого першого-другого звернення, проте набагато гірше ніж в минулому році на початку цього року.
Мій перший пост цієї теми також має продовження. Після мого прешого звернення та через тиждень приїзду назад в Шепетівку, виявилось, що напору води так і не має. З жеку приходили - проблема не в них (не у внутрішньобудинкових мережах). Знову їду у водоканал, знову скаржусь, зустрічаю керівника - скаржусь йому на проблему - обціяє взяти ЦЕ під свій контроль. В той же день їду у відпустку. Після відпускти виявилось, що пробема ніби і вирішена, і ніби напор є, проте якійсь "не впевнений" - ввечері (в години пік) може майже зникнути. Скажу так - краще ніж до мого першого-другого звернення, проте набагато гірше ніж в минулому році на початку цього року.
- LuK
- Адміністратор
25 жовт. 2014 12:42 #94424
від LuK
Відповідь від LuK у темі Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
+1 ,задовбало теж.Вчора здається прорив був,щось рили.
А сьогодні вихідний,роботи у домі за неділю назбиралась купа , води знову нема.
А сьогодні вихідний,роботи у домі за неділю назбиралась купа , води знову нема.
- veeksa
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 21
- Подяка отримана: 7
25 жовт. 2014 13:41 #94425
від veeksa
А чо я ? а я ничо .. другие вон чо и ничо,а я чуть чо и сразу вон чо ♥!!
Відповідь від veeksa у темі Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
А чи помітили ви те ,що коли воду включають вона починае тікти голубуватого кольору! а запах мае - ніби утьонка миючого засобу. От чим травлять ,людей. Пийте на здоровя!(
А чо я ? а я ничо .. другие вон чо и ничо,а я чуть чо и сразу вон чо ♥!!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
26 жовт. 2014 21:53 #94440
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Проблеми водоканалу або "аденома" водопроводу)
В мене хоч не міський водоканал, але я з претензіями погоджуюсь. При нагоді спробую взяти коментар з цього приводу.
Час відкриття сторінки: 0.096 секунд