Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Прізвище дерматолога Айболіт? А які ім’я та по батькові?...LaCKy пише: Знайома розповідала, як зводила сина до дерматолога. Виявилась просто алергія, але після слів подяки, наш "Доктор Айболіт" видав таку фразу: "Дякую? Ну ну... А ви не знаєте, що до лікарів з пустими руками не ходять взагалі то?" Аж нижня щелепа на коліна впала! Ось вам і безкоштовна медецина в країні....
Встречаются два кореша, оба на кладбище работают.Dj Os пише: Ну я ж не про такі вже критичні ситуації кажу, я про звичайні візити. Я думаю диктофон якийсь у кожного в телефоні є.
Не матиме юридичної сили.ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ЗАЯВУDj Os пише: Ну я ж не про такі вже критичні ситуації кажу, я про звичайні візити. Я думаю диктофон якийсь у кожного в телефоні є.
Твоя пропозиція щодо диктофону чи відео нагадала анекдот від Нікуліна про "контрольне захоронення", але не знайшов нікулінського тексту, а той, що нагуглив, виявився якимсь тупуватим. Звиняй...Dj Os пише: І до чого ти це?
Dj Os пише:
Написав чувак, який навіть не соізволив зарегатисьбрехня пише: Це неправда. Ви наклепник, брехун і боягуз. Боїтеся назвати свої ПІБ та адресу
А взагалі щось в останній час на сайті побільшало анонімів, які постійно на когось скаржаться. Скаржитись то у нас є на кого, але чому ж так страшно це зробити особисто?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua