Волянський і Василик - хабарники. Де прокуратура?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LaCKy
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 10
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Прізвище дерматолога Айболіт? А які ім’я та по батькові?...LaCKy пише: Знайома розповідала, як зводила сина до дерматолога. Виявилась просто алергія, але після слів подяки, наш "Доктор Айболіт" видав таку фразу: "Дякую? Ну ну... А ви не знаєте, що до лікарів з пустими руками не ходять взагалі то?" Аж нижня щелепа на коліна впала! Ось вам і безкоштовна медецина в країні....
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
Встречаются два кореша, оба на кладбище работают.Dj Os пише: Ну я ж не про такі вже критичні ситуації кажу, я про звичайні візити. Я думаю диктофон якийсь у кожного в телефоні є.
Один у другого спрашивает:
-Как жизнь?
- Скучно, грустно, тоскливо!
- А что так?
- Да вчера похороны были, так я таких и не видал раньше. Все по высшему классу. Крышечку-то стали на гроб класть, я смотрю, а у покойника из нагрудного кармана тысяча торчит. Я само-собой бумажку хвать, а он гад поднялся и орет на все кладбище: "Налоговая полиция! Контрольное захоронение!". Ну, а я ему:
- У тебя своя работа, а у меня своя, - и забил в крышку гроба гвозди.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
Не матиме юридичної сили.ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ЗАЯВУDj Os пише: Ну я ж не про такі вже критичні ситуації кажу, я про звичайні візити. Я думаю диктофон якийсь у кожного в телефоні є.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LaCKy
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 10
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
Твоя пропозиція щодо диктофону чи відео нагадала анекдот від Нікуліна про "контрольне захоронення", але не знайшов нікулінського тексту, а той, що нагуглив, виявився якимсь тупуватим. Звиняй...Dj Os пише: І до чого ти це?
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Dj Os пише:
Написав чувак, який навіть не соізволив зарегатисьбрехня пише: Це неправда. Ви наклепник, брехун і боягуз. Боїтеся назвати свої ПІБ та адресу
А взагалі щось в останній час на сайті побільшало анонімів, які постійно на когось скаржаться. Скаржитись то у нас є на кого, але чому ж так страшно це зробити особисто?
Значить тре примусову реєстрацію з іменем та прізвищем ... і данними паспорту, ік та усіх інших документів щоб в разі чого набрати кредитів на зломисника-скаржника-брехуна
А по темі так самі привчили лікарів до хабарів. Де в ЄС лікарям дякують коньяком і цукерками ?