Супермаркет "Лоток"
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
Тіпун тобі на язик...Dentist пише: Не більше 2 років проживуть
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- Відвідувач
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
СЬогодні вони відкрились, щоправда чомусь аж в 16.00. Якщо зможу то ще заскочу, але ажіотажа прям великого ззовні не наблюдав.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
З першого погляду складається хороше враження: хороший ремонт, нове обладнання, гарні полиці та позначки відділів. Все чисто і майже сяє)) Вопаку є куди тянутись в цьому питанні, бо він вже давно потребує ремонту і заміни обладнання.
Але коли починаєш шукати собі продукти, то виникають проблеми. Вибір продуктів невеликий, овочів та фруктів поки що взагалі немає. І ціни також не найкращі, майже все дорожче ніж в інших магазинах. Не розумію чому. А ще хотілось би щоб продавали не лише ковбаси з сосиками, але й мясо.
Так що працювати є ще над чим, якщо вирішать проблему з товаром і цінами, то я би без проблем щотижня там старюваввся би на хорошу суму.
- liza
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ваші слова у мене викликають сумнів, тому що всі записи, які ви лишали на цьому форумі стосувались лише цього супермаркету.liza пише: Dj Os. на рахунок цін не можу сказати, що високі. Йогурт ще восени купувала за такою ціною, як в них на данний час!
- Гуманоїд
- Учасник-експерт
- Дописи: 90
- Подяка отримана: 28
А у мене чомусь таке враження, що Ліза - клон іншої користувачки, яка теж слово "даний" пише з двома "н". Хоча на істину в останній інстанції не претендую.Dj Os пише:
Ваші слова у мене викликають сумнів, тому що всі записи, які ви лишали на цьому форумі стосувались лише цього супермаркету.liza пише: Dj Os. на рахунок цін не можу сказати, що високі. Йогурт ще восени купувала за такою ціною, як в них на данний час!
- KrOt
- Платиновий учасник
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
- Білочка
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Подяка отримана: 2