Нічний клуб "Fashion"
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
- Платиновий учасник
А то, что внутри... уже не столь важно
- Morkovka
- Адміністратор
- Dentist
- Адміністратор
Сиджу в машині біля будинку побуту балакаємо з людиною, а на вулиці двоє дітлахів бігають, і нічого тут не має незвичайного якби ці діти на тикали пальцями на афіші, їх там було 2-4. Здалека я побачив що написано "Party VODKA", знайомий каже: "***ть, в заборонена ж реклама алкоголю". Ми вийшли з машини та зірвали ті афіші, але так зрозумів що крім паті водка. є ще одне "party playboy", а***еть подумав я, афіши ще й не дуже нормальним зображенням на ньому. Зірвали та викинули в сміття, не думаю що я порушив закон, оскільки на буд. побуту не має рекламного щита, де дозволено розвішувати рекламу. Але вже потім подумав що треба було спочатку сфотографувати, а потім вже зірвати. А ми ще будемо балакати за моральні цінності людини та гниле місто? Чого від моїх знайомих лише чути один заклад де "ніби" можна відпочити? Років 10 назад не було цих клубів і люди знаходили можливість відпочивати якось. Піз**ц, по іншому не опишеш це.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Dentist пише: Хтось вже бачив афіши нового клубу в ювіку? Якщо так то поясніть мені чого вони дозволені, бо я не розумію. Коротко поясню сьогоднішній випадок.
Сиджу в машині біля будинку побуту балакаємо з людиною, а на вулиці двоє дітлахів бігають, і нічого тут не має незвичайного якби ці діти на тикали пальцями на афіші, їх там було 2-4. Здалека я побачив що написано "Party VODKA", знайомий каже: "***ть, в заборонена ж реклама алкоголю". Ми вийшли з машини та зірвали ті афіші, але так зрозумів що крім паті водка. є ще одне "party playboy", а***еть подумав я, афіши ще й не дуже нормальним зображенням на ньому. Зірвали та викинули в сміття, не думаю що я порушив закон, оскільки на буд. побуту не має рекламного щита, де дозволено розвішувати рекламу. Але вже потім подумав що треба було спочатку сфотографувати, а потім вже зірвати. А ми ще будемо балакати за моральні цінності людини та гниле місто? Чого від моїх знайомих лише чути один заклад де "ніби" можна відпочити? Років 10 назад не було цих клубів і люди знаходили можливість відпочивати якось. Піз**ц, по іншому не опишеш це.
Мабуть Ште н виліз з машини, наклеїв на Будинку побуту рекламу і пішов на ТРК "Шанс"
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Morkovka
- Адміністратор
kredit пише:
Dentist пише: Хтось вже бачив афіши нового клубу в ювіку? Якщо так то поясніть мені чого вони дозволені, бо я не розумію. Коротко поясню сьогоднішній випадок.
Мабуть Ште н виліз з машини, наклеїв на Будинку побуту рекламу і пішов на ТРК "Шанс"
Якщо дивитися усі афіші і Блек Холу і Фешн, то логіки там взагалі мало. Якось смішно стало, коли в афіші Блек Холу назва вечірки звучала так -"Animal party"....сміялася довго)))) Хоча всі ці вечірки однакові і не без алкоголю...що вже говорити про тварин? Не знаю...думаю їх туди не пускали)))
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
О! Коли наступна така вечірка?Morkovka пише: коли в афіші Блек Холу назва вечірки звучала так -"Animal party"....сміялася довго)))))
Піду з тузіком потусити
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
И "ушли домой с чувством выполненого патриотического долга" (с) М.Задорнов.Dentist пише: Ми вийшли з машини та зірвали ті афіші
От жеж делать вам нефик! А если бы толпа пьяных и неадекватных посетителей вышла оборонять родной гадюшник? Тяжкие телесные, поножовщина не дай бог..... Зачем?
Шепетоква - вперде!!!