Мережа супермаркетів "Щедрослав"

Більше
11 груд. 2012 18:21 - 11 груд. 2012 18:22 #81867 від ТРПКСН-941-А
Ёпт! Ну, хватит вам уже срать щедрослав, а! Крутятся, делают свое дело, молодые пока еще, зеленые - и пусть себе. Хочешь заходи, а хочешь нет. В СССР бы вас, грамотеев, в магазинные очереди на десятки человек - в момент бы носом крутить перестали, блеать. То им не так, сё им плохо....
Останнє редагування: 11 груд. 2012 18:22 ким ТРПКСН-941-А.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
11 груд. 2012 19:10 #81868 від Dj Os
Якщо не говорити про недоліки то хто їх буде виправляти?

Більше
11 груд. 2012 19:24 #81869 від ТРПКСН-941-А

Dj Os пише: Якщо не говорити про недоліки то хто їх буде виправляти?

Ну, Х.З....
Лично я там ничего плохого не наблюдаю. Наоборот, сидишь иной раз, пьешь - мало, а за руль на эконом\вопаг - не сядешь. Выскочил 250 метров, взял фанфурик и закусь -и чудненько.
Исправятся, они еще молодые. А не исправятся - апять в гЭконом ездить будем...

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
11 груд. 2012 19:25 #81870 від LuK
А ти думаеш вони читають цю тему?І чекають критики :dry:
сумнівають) хотя....все може бути.
Але особисто Я,перечитавши цю тему,мабуть туди не зайду.
п.с. ТРПКСН-941-А правий) теж помню ті часи...пусті прилавки (не рахуючи парочку тьоток-продавщиць,які непонятно чого там стояли)...а на вітрині лише ікра кабачкова :woohoo:
купити щось смачне було проблематично.
Зараз вітрини ломляться від товарів,але купити шось смачне (я вже не говорю про корисне) теж проблематично :dry:

• Si Rozha
  • Si Rozha аватар
  • Учасник-експерт
  • Учасник-експерт
Більше
11 груд. 2012 19:36 #81872 від Si Rozha

vasyok пише: На минулому тижні заходив разом з знайомою в Щедрослав, що по Карла Маркса: асортимент ну дуже малий, ціни високі, каси розташовано не зручно, касири повільні, вирішили розрахуватися кредиткою так стільки нервів витратили, що наступного разу краще зніму гроші або піду у Вопак Економ чи Київ там хоч розраховують швидко і вибір товару кращий.
P.S перед відкриттям наробили стільки шуму, що я думав там рівень як мінімум Фуршету або Сільпо.

Там якраз і є рівень сільпо. Сільпо радянських часів.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
16 січ. 2013 00:10 #83286 від
Відповідь від у темі Мережа супермаркетів "Щедрослав"
:woohoo: :woohoo: :woohoo: Заходив я в ваш Шедрослав , все там добре , тільки касири справді смішні))) Особливо ті що по проспекті працюють.
Привіт Плаксі Анастасії))))) :P :P :P
Посміхайся , твоє ім'я на форумі))))) ;) ;) ;) ;)

• Oksi
  • Oksi аватар
  • Новачок
  • Новачок
Більше
21 січ. 2013 20:41 #83557 від Oksi
В Щедрославе по К.Марса впервые делала покупки на Новый год. В вопаке были большие очереди. Была приятно удивлена. Все новое крассивое. Девочки очень приятные в крассивой одежде. купила все необходимое к новогоднему столу. Осталась довольна. Чем больше таких магазинов будет в нашем городе - тем лучше для нас.

Більше
21 січ. 2013 20:48 #83558 від Правда Матка

Oksi пише: В Щедрославе по К.Марса впервые делала покупки на Новый год. В вопаке были большие очереди. Была приятно удивлена. Все новое крассивое. Девочки очень приятные в крассивой одежде. купила все необходимое к новогоднему столу. Осталась довольна. Чем больше таких магазинов будет в нашем городе - тем лучше для нас.

Що, не йде торгівля, що ти аж сюди приблукала?...

• Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
05 лют. 2013 20:31 #84147 від Filini
Нарешті ввели дисконтну програму. Не знаю як там справи з накопичувальною системою, але власнику картки дають знижку 2% здаэться.
До речі не варто називати Щедрослав супермаректом, я вважаю, максимум маркет. Всередині тісно та малий асортимент товарів. Якщо вони знизять ціни, то ще зможуть конкурувати з Вопаком чи Економом. А зараз картина виглядає песимістично, щоразу як туди заходжу покупців практично не видно.

• kredit
  • kredit аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 лют. 2013 17:54 #84188 від kredit
Антиреклама - теж реклама.
Багатьох тут на форумі даний магазин сильно не влаштовує , але всеодно ходять туди і як назло шукають до чого можна прикулупатися. Може вже досить. Магазин молодий - ще не мають досвіду, пройде час наберуться, але не треба ж постійно обсирати - то продукція не така то працівники не такі то ціни не такі як хотілося б. Кому не подобається - пишіть у книгу скарг або на базар - там сервіс і гігієна.
Ці користувачі подякували: LuK

Час відкриття сторінки: 0.164 секунд
0
репостів
0
репостів