Мережа супермаркетів "Щедрослав"
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Ну, Х.З....Dj Os пише: Якщо не говорити про недоліки то хто їх буде виправляти?
Лично я там ничего плохого не наблюдаю. Наоборот, сидишь иной раз, пьешь - мало, а за руль на эконом\вопаг - не сядешь. Выскочил 250 метров, взял фанфурик и закусь -и чудненько.
Исправятся, они еще молодые. А не исправятся - апять в гЭконом ездить будем...
- LuK
- Адміністратор
сумнівають) хотя....все може бути.
Але особисто Я,перечитавши цю тему,мабуть туди не зайду.
п.с. ТРПКСН-941-А правий) теж помню ті часи...пусті прилавки (не рахуючи парочку тьоток-продавщиць,які непонятно чого там стояли)...а на вітрині лише ікра кабачкова
купити щось смачне було проблематично.
Зараз вітрини ломляться від товарів,але купити шось смачне (я вже не говорю про корисне) теж проблематично
- Si Rozha
- Учасник-експерт
- Дописи: 118
- Подяка отримана: 94
vasyok пише: На минулому тижні заходив разом з знайомою в Щедрослав, що по Карла Маркса: асортимент ну дуже малий, ціни високі, каси розташовано не зручно, касири повільні, вирішили розрахуватися кредиткою так стільки нервів витратили, що наступного разу краще зніму гроші або піду у Вопак Економ чи Київ там хоч розраховують швидко і вибір товару кращий.
P.S перед відкриттям наробили стільки шуму, що я думав там рівень як мінімум Фуршету або Сільпо.
Там якраз і є рівень сільпо. Сільпо радянських часів.
- Відвідувач
Привіт Плаксі Анастасії)))))
Посміхайся , твоє ім'я на форумі)))))
- Oksi
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- Правда Матка
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 41
Oksi пише: В Щедрославе по К.Марса впервые делала покупки на Новый год. В вопаке были большие очереди. Была приятно удивлена. Все новое крассивое. Девочки очень приятные в крассивой одежде. купила все необходимое к новогоднему столу. Осталась довольна. Чем больше таких магазинов будет в нашем городе - тем лучше для нас.
Що, не йде торгівля, що ти аж сюди приблукала?...
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
До речі не варто називати Щедрослав супермаректом, я вважаю, максимум маркет. Всередині тісно та малий асортимент товарів. Якщо вони знизять ціни, то ще зможуть конкурувати з Вопаком чи Економом. А зараз картина виглядає песимістично, щоразу як туди заходжу покупців практично не видно.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Багатьох тут на форумі даний магазин сильно не влаштовує , але всеодно ходять туди і як назло шукають до чого можна прикулупатися. Може вже досить. Магазин молодий - ще не мають досвіду, пройде час наберуться, але не треба ж постійно обсирати - то продукція не така то працівники не такі то ціни не такі як хотілося б. Кому не подобається - пишіть у книгу скарг або на базар - там сервіс і гігієна.