ПП "Рибак"

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
13 серп. 2012 00:21 #78624 від Dj Os
ПП "Рибак" був створений Dj Os
Вже декілька років вироби цієї марки користувались попитом шепетівчан. Відносно інших мясних виробів, ковбаси ПП "Рибак" були доволі непогані. Але останнім часом деякі їх вироби стають дедалі гірші. Спочатку спаскудились деякі види сосисок та сардельок. А недавно зайшов в магазин біля дому, де завжди були вироби "Рибака" і не побачив жодного. Коли спитав в продавщиці чому немає, то вона відповіла шо люди почали жалітись на якість виробів і вони перестали їх возити.
Чи хтось почав підробляти чи самі спаскудились незрозуміло. Шо ви думаєте з цього приводу?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 серп. 2012 01:50 #78626 від Alois
Відповідь від Alois у темі ПП "Рибак"
ернопільське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ФОП Рибака О.С. на 14 тис. грн за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.
Як дослідили працівники відділення, відповідач застосовував на етикетках ковбасних виробів назви ковбас традиційного асортименту вищого сорту, що створювало у споживачів уявлення щодо придбання товарів, які виготовлені за державними та міждержавними стандартами.



Відділення зобов’язало ФОП припинити порушення та сплатити штраф до державного бюджету.

Не бійся!
Ці користувачі подякували: Dj Os, IIIkinep

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 серп. 2012 01:53 #78627 від Alois
Відповідь від Alois у темі ПП "Рибак"
У звітному періоді обласне територіальне відділення Комітету проводило системне дослідженням ринку м’ясних продуктів. Під час перевірок порушено 5 справ проти виробників ковбасних виробів. Окремі з них неправомірно застосовували на етикетках ковбасних виробів назви ковбас традиційного асортименту.

Асортимент продукції, яку випускає, для прикладу, ФОП О.Рибак, включає в себе 38 видів м’ясних і ковбасних продуктів, але при цьому не дотримується рецептури, передбаченої ДСТУ, використовує сировину, яка не передбачена стандартами для ковбас з традиційними назвами, збільшує масову частку вологи, нітрату натрію та інше.

Не бійся!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • IIIkinep
  • IIIkinep аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 серп. 2012 02:05 #78630 від IIIkinep
Відповідь від IIIkinep у темі ПП "Рибак"
я завжди казав що щось тут не то, рибак ковбасу робить....

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
13 серп. 2012 08:30 #78631 від LuK
Відповідь від LuK у темі ПП "Рибак"
Теж завжди вважала що та ковбаса не така хороша,як її рекламують :dry:
ну не може ковбаса вищого гатунку коштувати дешевше куска свіжого м"яса :whistle:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
13 серп. 2012 10:48 #78634 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі ПП "Рибак"
Ну у нас її ніколи не рекламували, ковбаси дійсно були хороші. Звичайно були і дешеві сорти, але я брав лише ті які були дорожчі за мясо.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
13 серп. 2012 23:16 #78657 від T-S
Відповідь від T-S у темі ПП "Рибак"

Теж завжди вважала що та ковбаса не така хороша,як її рекламують :dry:
ну не може ковбаса вищого гатунку коштувати дешевше куска свіжого м"яса :whistle:

Теоретично може, так оптова ціна на м"ясо була-б меншою, але не слід забувати що нашим підприємцям не притаманні такі якості, як дотримання державних стандартів. Ними рухає в першу чергу максимальна рентабельність. Такі вже в нас особливості ведення бізнесу.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.143 секунд