Чому в місті Шепетівці мало спортивних площадок?
- LuK
- Адміністратор
Filini пише: качаються головорізи наших місцевих "бізнесменів".
ви в 90-х не заблукали?
чула не погані відгуки по спорт.зал у 777.
правда там не була,але знайомі хвалили.
не путай праведне з грішним! і не накручуй і не перекручуйSergPonomarev пише: Тоді виходячи з Вашої позиції можна вважати вірними твердження:
1. Навіщо Вам інтернет - є телевізор.
2. Навіщо супутникова антена, або кабельне - є 1 Національний.
3. Навіщо Вам туалет - є кущі.
4. Навіщо Вам мясо - є соя.
5.
2001. Навіщо Вам житти - все одно помирати!!!
Подумайте!!!
п.с.особисто мені вистачає в 6 ранку пройтись чи пробігтись по лісу,і я не маю звички нарікати як все погано,тому що нема того,чи того...і шо мер гамно ,бо у мене життя не склалось
люди,отримуйте задоволення від нового дня а не нюняйте як все погано.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- sergturnik
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
- roma-sonik
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 1
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Йдіть до Гандонюка на прийом, царь любить коли йому чолом б`ють. А під вибори він не упустить можливість попіарити партію регіонишів використовуючи юних спортсменів.sergturnik пише: так бажання потрібно мати звісно! В нас в Шепетівці є багато вуличних спортсменів які зара називають себе турнікменами приходять на площадки і починають крутитися а той турнік то шатається,то зломаний наприклад на вулиці К.Маркса дом 90 є площадка на якій немає турніків які зламали якісь бомжі і здали на метололом .Ми з хлопцями вже знайшли перекладину і залишилось лише припаяти але всі відмовляються це робити!!!тому прошу владу щоб допогла нам в рішенні цієї проблеми !
- IIIkinep
- Платиновий учасник
а на рахунок турніків. в мене під домом супер турніки і брусья. приходь і займайся якщо не впадло від ніки пройтись.
в пансіоні інколи займаюсь. і там я рідко кого я бачу.
спортзал "атлант" що на шешукова. мені здається там вообще окрім мене тільки прибиральниця буває.
в "локомотив" ходить зараз 5 чоловік. включая тренера і 4 підлітків.
- Andryuha941
- Старший учасник
- Дописи: 77
- Подяка отримана: 7
Якщо мається на увазі зробити одну НЕ маленьку спортивну площадку з турніками, брусами, шведською стінкою, рукоходами, кільцями.
Наприклад ми того року організовували Зустрічі Дворових Спортсменів на майданчику 5-ї школи, до нас приїжджали хлопці з різних близьких і недуже міст.
Згадаю як я на турніку в 5-ій школі крутив сонечко і турнік відламався..а я далі крутився..повезло шо я маленький, легенький, то зліз з турніка і без проішествій..а так був би на мойому місця хтось поплотніший то улетів би з турніком разом і було б ЧП.
Після цього там багато турніків позрізали і тепер немає в нас такої площадки де можна було б і ПОКРУТИТИСЯ і повіджиматися, і попідтягуватия, і повикабелуюватися одночасно всім.
За технікумом не погана площадка..но там турніки всі шатаються і зламані до того ж((..
- Andryuha941
- Старший учасник
- LuK
- Адміністратор
скоро вибори... а їм пропіаритись тре
можливо допоможуть?
- IIIkinep
- Платиновий учасник
Andryuha941 пише: Навіщо переводити стрєлки на щось друге?!
.
ти про шо ???
я бобслей люблю і хочу ним займатись і літом!!! так що будуйте мені льодову арену!
Як вони можуть бути зламані ? якщо я зі своїми 85кілограмами там без проблем займаюсь ???
Мені здається чи ми на різні снаряди ходив ? і рукоходи є, і брусья ,і перекладини, і шведська стінка. і все в нормальному стані. Покрашене і не шатається.
- Andryuha941
- Старший учасник
Отак можуть..їх і поспилювали і повиривали..пару штук осталось..та й і ті сколро не дай Бог обірвуться.
та нє.є.там турніки вже ламаються, я не хочу шоб на них хтось зламався(
Так само брусья шатаються