Міська лікарня
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
29 трав. 2012 12:06 #77353
від Dentist
Міська лікарня був створений Dentist
Вийшло так, що сьогодні завітав до нас в лікарню з проблемою. З чим стикнувся і що вбило ппц як:
1. Реєстратура знаходиться на 1 першому поверсі, а ось карточки треба брати на другому (дуже весело бабусям і дідусям і в тих в кого проблеми з пересуванням на своїх ногах бігати по поверхах).
2. Послідовності в черзі тримається лише деякі люди, є певні "кадри" для яких це слово невідоме і коли починаєш говорити що він не в черзі, відразу очі такі О__о я тут з восьми ранку і відмазки пішли.
3. Що робити тим, в кого травма (кажу за себе особисто) не дуже велика, пів дня я витратив на лікарню, а навіть папірця що я там був не дали. Добре що на роботі це нормально вирішиться і питань не буде, а що робити тим, хто працюю на держ роботі, на великих фірмах, де треба показати ДОКУМЕНТ що ти дійсно був(ла) в лікарні. Мінімальний лікарняний 5 днів, але при невеликих травмах вони його не дають. Я пересуватись ледве можу, а мені кажуть йди спокійно на роботу, злий що то пісєц якийсь, оце ціна безкоштовної медицини , де всеодно платиш за знімки, даєш на лапу тому лікарю щоб нормально загіпсував і т.д.?
1. Реєстратура знаходиться на 1 першому поверсі, а ось карточки треба брати на другому (дуже весело бабусям і дідусям і в тих в кого проблеми з пересуванням на своїх ногах бігати по поверхах).
2. Послідовності в черзі тримається лише деякі люди, є певні "кадри" для яких це слово невідоме і коли починаєш говорити що він не в черзі, відразу очі такі О__о я тут з восьми ранку і відмазки пішли.
3. Що робити тим, в кого травма (кажу за себе особисто) не дуже велика, пів дня я витратив на лікарню, а навіть папірця що я там був не дали. Добре що на роботі це нормально вирішиться і питань не буде, а що робити тим, хто працюю на держ роботі, на великих фірмах, де треба показати ДОКУМЕНТ що ти дійсно був(ла) в лікарні. Мінімальний лікарняний 5 днів, але при невеликих травмах вони його не дають. Я пересуватись ледве можу, а мені кажуть йди спокійно на роботу, злий що то пісєц якийсь, оце ціна безкоштовної медицини , де всеодно платиш за знімки, даєш на лапу тому лікарю щоб нормально загіпсував і т.д.?
Ці користувачі подякували: admin
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
29 трав. 2012 13:16 #77355
від ТРПКСН-941-А
Его не спасла ПлатнаяЪ МедицинаЪ.
(на съемках «Ликвидации» в 2006 году в Овидиополе частная служба скорой помощи «Инто-сана» тупо отказалась выезжать на вызов, сославшись на незастрахованность (проще говоря, не являлся человек клиентом службы) умирающего от сердечной недостаточности)
А в бесплатной медицине дела - тоже не могут обстоять иначе, как описано тобой в начале темы. Страна – в жопе. Страной – рулит бывший зэк. Лоховоды на местах – покупают себе голоса канхфетами и галошами. Как же может медицина быть оазисом в такой пустыне?
Відповідь від ТРПКСН-941-А у темі Re: Міська лікарня
Знаешь, как умер этот замечательный актер?Dentist пише: оце ціна безкоштовної медицини
Его не спасла ПлатнаяЪ МедицинаЪ.
(на съемках «Ликвидации» в 2006 году в Овидиополе частная служба скорой помощи «Инто-сана» тупо отказалась выезжать на вызов, сославшись на незастрахованность (проще говоря, не являлся человек клиентом службы) умирающего от сердечной недостаточности)
А в бесплатной медицине дела - тоже не могут обстоять иначе, как описано тобой в начале темы. Страна – в жопе. Страной – рулит бывший зэк. Лоховоды на местах – покупают себе голоса канхфетами и галошами. Как же может медицина быть оазисом в такой пустыне?
Ці користувачі подякували: admin
- Filini
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
29 трав. 2012 18:05 #77356
від Filini
Відповідь від Filini у темі Re: Міська лікарня
Ну у нас вже все робиться з турботою про людей - це ж корисно пройтись по сходам вверх та вниз. Так само як і кабінет для сердечників знаходиться на 3 порвесі якщо я не помиляюсь, щоб сердечко тренували.
- praporschik
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
29 трав. 2012 21:37 #77360
від praporschik
Відповідь від praporschik у темі Re: Міська лікарня
твоє щастя що на флюорографію не посилали-бо у вас бачте вона просрочена.а взагалі нашу лукарню і ЦРП давно вже пора розігнати.толкових спеціалістів нема,працюють зі стажем 20-40 років а толку з них...писати можна довго,прикладів є багато.але коли на них владним тоном гарикнеш то починають трохи оперативніше рухатись.
- muko
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
29 трав. 2012 23:53 #77361
від muko
Відповідь від muko у темі Re: Міська лікарня
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
30 трав. 2012 01:13 #77362
від ТРПКСН-941-А
Відповідь від ТРПКСН-941-А у темі Re: Міська лікарня
Я х.з., как кому, а на меня больничная атмосфера -действует угнетающе. Не в том плане, что пердят в палате, стонут там, или обслуживание хреновое итп., а сами стены, само помещение давит какой-то хреновой до п_деца энергетикой...
То ли дело лес!!! В лесу даже бодун проходит....
То ли дело лес!!! В лесу даже бодун проходит....
- LuK
- Адміністратор
30 трав. 2012 09:20 - 30 трав. 2012 09:26 #77364
від LuK
Відповідь від LuK у темі Re: Міська лікарня
100пудово.
сама часто хожу в ліс
саме краще ходити в годин 6-7 ранку.
отримуєш такий заряд енергії
і не обов"язково бігати,можна просто погуляти,подихати свіжим повітрям
особливо у хвойному лісі .
а лежати в наших лікарнях жесть особливо коли попадаються "веселі" сусіди по палаті
їм в самий раз на Городищах лікуватись.....а не в нашій лікарні
якось прийшлось заночувати в хірургії, і попалась в палаті одна бабуся
в 7 ранку вона почала читати на всю палату молитви,але це ще пів біди.
після цього вона пачала пити дьоготь (який сама собі назначила,бо сусідка теж його приймає)
уявляєте запах вся хірургія збіглась.....
сама часто хожу в ліс
саме краще ходити в годин 6-7 ранку.
отримуєш такий заряд енергії
і не обов"язково бігати,можна просто погуляти,подихати свіжим повітрям
особливо у хвойному лісі .
а лежати в наших лікарнях жесть особливо коли попадаються "веселі" сусіди по палаті
їм в самий раз на Городищах лікуватись.....а не в нашій лікарні
якось прийшлось заночувати в хірургії, і попалась в палаті одна бабуся
в 7 ранку вона почала читати на всю палату молитви,але це ще пів біди.
після цього вона пачала пити дьоготь (який сама собі назначила,бо сусідка теж його приймає)
уявляєте запах вся хірургія збіглась.....
Останнє редагування: 30 трав. 2012 09:26 ким LuK.
- LuK
- Адміністратор
01 черв. 2012 12:49 #77404
від LuK
Відповідь від LuK у темі Re: Міська лікарня
сьогодні теж побувала у поліклініці :dash:
пів години мою карточку шукали на 2 поверхах і у 3-х кабінетах
висновок один: зберігати свою карточку вдома,що я раніше постійно робила.і не було ніяких проблем.
а тут вирішила лишити .....
от після цього всього і подумала...добре що її знайшли,
а якщо втратять,то історія хвороб хворого більше ж ніде не зберігається,і докажи потім що ти хворів та все життя лікувався при оформленні (для прикладу ) інвалідності чи пенсії
пів години мою карточку шукали на 2 поверхах і у 3-х кабінетах
висновок один: зберігати свою карточку вдома,що я раніше постійно робила.і не було ніяких проблем.
а тут вирішила лишити .....
от після цього всього і подумала...добре що її знайшли,
а якщо втратять,то історія хвороб хворого більше ж ніде не зберігається,і докажи потім що ти хворів та все життя лікувався при оформленні (для прикладу ) інвалідності чи пенсії
- jaruto
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
01 черв. 2012 20:49 #77412
від jaruto
Відповідь від jaruto у темі Re: Міська лікарня
і мою карточку кудась про****ли
- Мироська
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
17 черв. 2012 22:08 #77583
від Мироська
Відповідь від Мироська у темі Re: Міська лікарня
А давайте створимо тему з відзивами про наших славних лікарів.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд