Ваша побутова техніка
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Це пилесос з водним фільтром, тому на виході немає мікроскопічного пилу. Подобається те шо не треба на вулиці трусити мішка чи барабана з пилом, а просто з баку вдома злити воду в туалет. А ще під час прибирання він зволожує повітря і можна навіть додавати ефірні масла для аромату. А коштує він менше 800 грн.
Не уявляю свого життя без мікроволновки LG MH-6346HQMS
Від інших мікрофолновок вона відрізняється програмами та грилем. Гриль то взагалі крута штука. В ній ми запікаємо курячі стегенця, жарим сосики і навіть печем піцу. Все виходить дуже соковитим і смачним, а голосне готується дуже швидко.
Без роботи ніколи не стоїть кавоварка VITEK VT-1513
Кава і капучіно в ній виходять дуже смачні, але якби за цю ж ціну була якась інша кавоварка то взяв би іншу. Вітек зараз не дуже надійний, свою кавоварку вже раз здавав по гарантії, не працював капучінізатор.
Якщо тема буде популярною то продовжу свої відгуки)) Побутової техніки вдома вже накопилося чимало))
- LuK
- Адміністратор
тільки її мінус - мити незручно в середині.
хочу написати за свій холодильник LG GR-389 SQF (фото в гуглі)
не раджу купувати,я своїм незадоволена,вже декілька раз був у ремонті.
А у морозильній камері полопав корпус, від контакту з полками,не витримала пластмасса.
Почитала відзиви,у багатьох таке.Неудачная модель.
п.с. хочу таки пилесос!!!в нас купував чи краще замовити в інтернеті?
бо мій Philips Triathlon 1400 вже своє віджив.
непоганий пилесос , багатофункціональний.
добре ним прати килимове покриття.
але з часом ламаються трубки.пластмасса не витримує.
а металеві кріплення в середині трубок вилітають ще раніше,після кількох вологих прибирань.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
На рахунок миття мікроволновки не знаю, не я мию
- Відвідувач
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Купив півтори року тому. Для мене він підійшов ідеально в кухню через розміри і колір.
Працює бездоганно, електроенергії споживає так мало, що іноді переживаю чи він працює взагалі)) Що мені подобається в ньому, що він не сушить продукти як інші з ноуфростом, тому класти можна продукти без плівок і кришок. А раз і пів року розморозщити не важко, тому що зливати воду не потрібно, він випаровує її сам. До речі всередині протибактерієлогічне покриття
Блендер погружной BRAUN MR320
Робоча машинка на кухні) Практично ні дня без роботи ось уже рік. Працює суперово і як не дивно ножі в чопері ще не потупилися. Недоліків поки що не знайшов
Соковыжималка VITEK VT-1609
Дуже корисна штука соковижималка) Відновлені соки в пакетах вже не памятаю коли купував. Організ отримує свою долю вітамінів)) Але треба бути обережним, раз перепили соку з цитрусових, то був висип через передоз вітаміну С)
Саме цю не рекомендую якщо знайдете альтернативу за такі ж гроші. В мене вже одна поламалась і по гарантії дали нову)) Вихід соку дуже хороший, в першій соковижималці то взагалі з 2 апельсинів виходило стакан соку, нова на ту шо замінив то трошки гірше. А ще в ній добре дерти картоплю на деруни)) Дерунчики виходять прото суперові
- LuK
- Адміністратор
це БОМБА!!! особливо порадувала турбощітка
всім рекомендую!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- neodix
- Елітний учасник
Ну якщо купила - то нехай служить.LuK пише: Zelmer 919
це БОМБА!!! особливо порадувала турбощітка
всім рекомендую!
А на рахунок щітки... років 5-6 назад купив LG і там була така щітка, один в один. Якщо попадає довге жіноче волосся, воно намотується на вісь і щітка заклинює, також підшипники, втулки хоть і закриті з часом клинять від пилюки (див. проблемні місця), я задовбався її розбирати. Потім взагалі відмовився нею користуватись, в комплекті була ще проста, без турбіни. Спеціально пішов знайшов її і сфоткав, дивись проблемні місця.