В Шепетівці є сервіс доставки квітів?
- igga
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 53
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
09656771214 - Таня ___дзвони замовляй ___igga;64230 пише: Люди, хто знає, є в Шепетівці сервіс доставки квітів?Хочу подарунок зробити людині, а замовляти через інтернет в київській фірмі - платити ще 200-300 грн. до вартості букету.Може якісь магазини роблять доставку? Оплата неважлива, можна готівкою, можна карткою чи вебмані.
Додано о 13:17
Попереднє повідомлення було написане в 13:16
ZzZ;64252 пише: 09656771214 - Таня ___дзвони замовляй ___там принаймні отримаєш консультацію
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- igga
- Автор теми
- Старший учасник
ZzZ;64252 пише: 09656771214 - Таня ___дзвони замовляй ___
Дивно. Відповів чоловік, сказав "вы ошиблись номером".ZzZ;64252 пише: 09656771214 - Таня ___дзвони замовляй ___там принаймні отримаєш консультацію
- Відвідувач
igga;64264 пише:
Случайно, не на русском языке?Ну, наверняка ZzZ даст ещё пару номеров клятых москалей (ну почему-то есть у меня такая мысль, хотя и безосновательная))))ZzZ;64252 пише: 09656771214 - Таня ___дзвони замовляй ___
Дивно. Відповів чоловік, сказав "вы ошиблись номером".
- LuK
- Адміністратор
- ZzZ
- Елітний учасник
igga;64264 пише:
перепрошую ... я одну циФру лишню втулив "сімку"вже виправивZzZ;64252 пише: 0965671214 - Таня ___дзвони замовляй ___
Дивно. Відповів чоловік, сказав "вы ошиблись номером".
Додано о 17:50
Попереднє повідомлення було написане в 17:49
:dl: точно ... лоханувся ((LuK;64266 пише: ZZZ номер невірний написав,там одна цифра зайва
Додано о 17:52
Попереднє повідомлення було написане в 17:50
monax;64265 пише:
ну чого ти такий вредний ?? )) га ??:bm:такої поганої думки про мене.igga;64264 пише: Случайно, не на русском языке?Ну, наверняка ZzZ даст ещё пару номеров клятых москалей (ну почему-то есть у меня такая мысль, хотя и безосновательная))))
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- igga
- Автор теми
- Старший учасник
- ZzZ
- Елітний учасник
був колись дійсним ___:bk:шкода ((igga;64275 пише: 0965671214 - "Цей номер не є дійсним..." ZZZ, може у тебе почуття гумору таке?
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
ZzZ, харош прікалуватися! Мене вже дістали дзвінки за твоєю наводкою...:aq:ZzZ;64324 пише: був колись дійсним ___:bk:шкода ((
Не бійся!