Ковбаса московська

  • НатС
  • НатС аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
04 січ. 2011 19:40 #58167 від НатС
але смачна ж))) ех...)

Гениальность в простоте... Вижу цель, не вижу препятствий.
Вкладений файл:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
04 січ. 2011 22:22 #58185 від Symbioz
В тестуванні була ковбаса "Московська" сирокопчена (або сиров'ялена). А та московська, яку ми з вами маємо на увазі - темно-червона з великими кусками сала :-) варенокопчена. Якщо рецептура за ГОСТ "Московської" передбачає виготовлення сирокопченої, то тоді наша московська ні та ні інша не витримує ці стандарти - сирокопчена - дійсно надто дрібнопомелена, а варенокопчена - є ВАРЕНОкопчена.

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • jaruto
  • jaruto аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
04 січ. 2011 22:25 #58186 від jaruto
Відповідь від jaruto у темі Відповідь: Ковбаса московська

Symbioz;58185 пише: а варенокопчена - є ВАРЕНОкопчена.

ну ти й кеп:af::bj:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • ARTIST
  • ARTIST аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 січ. 2011 13:40 #58239 від ARTIST
Відповідь від ARTIST у темі Відповідь: Ковбаса московська

ну ти й кеп

ну ти й флудер

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
06 січ. 2011 14:13 #58240 від Dentist
учиться и еще раз учиться (эт для яруто)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 січ. 2011 17:40 - 06 січ. 2011 17:43 #58254 від Lego
Відповідь від Lego у темі Відповідь: Ковбаса московська
Я вот тоже что-то не совсем догнал... явно, что-то напутали))))Такого явного визуального отличия не должно быть...И все-таки по мнению потребителей шепетовский вариант не самый последний)Меня что-то эксперты насторожили, если честно)))p.s. нужно будет сравнить местный вариант и шепетовский)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
06 січ. 2011 17:46 #58256 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Відповідь: Ковбаса московська
Ну зарубали експерти якшо чесно нашу ковбаску. По смаку бачу багатьом сподобалась. Да і головне що по складу здається все гут. Єдине що видно сало якесь лєве - раз його так подробили мілко, шоб без паліва.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
11 січ. 2011 09:48 #58677 від LuK
Відповідь від LuK у темі Відповідь: Ковбаса московська
а Россія ще раніш від нашої ковбаси відмовилась shepetivka.km.ua/forum/showthread.php?t=3779 видно не дарма

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 лют. 2011 19:16 #60566 від Alois
Відповідь від Alois у темі Відповідь: Ковбаса московська

LuK;57985 пише: мабуть там різні гатунки.А я вважала нашу московську одну з найкращих:ac:думала якщо така висока ціна,то там хоть м"ясо є:bh: Все!!!Перехожу на білоруські продукти!!!Там з ГОСТом дуже сурово!І фігні всікої у продукти не мутять

А чому вона називається "Московською"? Сировину завозять із Москви, чи може її з москалів виготовляють?

Не бійся!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • makar75
  • makar75 аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
19 лют. 2011 19:29 #60567 від makar75
Є щось тіпа патенту на назву,а рецептура виготовлення прописана в ГОСТі

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.161 секунд
0
репостів
0
репостів