-
Форум
-
Рідне місто
-
Шепетівський ревізор
-
Місцева преса
Місцева преса
-
LuK
-
Автор теми
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
Дописи: 4709
-
Подяка отримана: 656
-
-
-
-
10 груд. 2010 10:49 #57325
від LuK
Ще на форумі не обговорювали місцеві газети :bl: Пропоную це діло виправити:bf: а їх у нас виходить декілька. День за Днем Шепетівсткий вісник Податковий вісник (здається так називається) а останнім часом ще почала виходити Афіша Шепетівки.Але десь зникла Шепетівка-інфо.(мені по крайні мірі не траплялась) добавляйте ще,якщо пропустила якісь видання П.с.Адмін,можна добавити опитування в тему?Боюсь зробити його неповним,і когось пропустити...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 1310
-
Подяка отримана: 251
-
-
-
-
10 груд. 2010 11:09 #57326
від admin
Будь ласка) Це ж ваша тема)До речі подібне голосування вже є на головній сайту
Менш
Більше
-
Дописи: 226
-
Подяка отримана: 8
-
-
-
10 груд. 2010 14:35 #57329
від makar75
Дуже хотілось би щоб розділ оголошень місцевих газет викладався на сайті.А решта розділів на мою думку не цікава.На багато більше цікавої інформації просто в мережі,в тому числі і на цьому сайті.
Менш
Більше
-
Дописи: 405
-
Подяка отримана: 81
-
-
-
-
Менш
Більше
-
Дописи: 939
-
Подяка отримана: 24
-
-
-
10 груд. 2010 15:36 #57331
від jaruto
і я)[HIDE-REPLY][HIDE-REPLY]тільки це трохи не в тему)[/HIDE-REPLY][/HIDE-REPLY]
Менш
Більше
-
Дописи: 304
-
Подяка отримана: 1
-
-
-
10 груд. 2010 19:42 #57332
від AxeL-V
тільки щоб в газеті зробили помітку що" Також ви можете переглянути дошку оголошень на сайті..."
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей.
мій фото архів
-
T-S
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1360
-
Подяка отримана: 131
-
-
10 груд. 2010 19:45 #57333
від T-S
AxeL-V;57332 пише: тільки щоб в газеті зробили помітку що" Також ви можете переглянути дошку оголошень на сайті..."
Хочете щоб в Шепетівських газет рейтинг упав зовсім...Краще щоб оголошення публікували за тиждень після виходу газети.
-
LuK
-
Автор теми
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
10 груд. 2010 19:54 #57334
від LuK
чогось мені здається що ніхто цим на сайті займатись не буде... і у газетах оголошення платні(якщо не помиляюсь) п.с. вернемось до наших газет.Це лише мене чи всіх веселять і водночас дратують цілі сторінки привітань з жахливими фото та підписами "від дяді,тьоті,кумів,сватів.....і т.д. і т.п.":bm::bm::bm:
Менш
Більше
-
Дописи: 304
-
Подяка отримана: 1
-
-
-
10 груд. 2010 21:08 #57336
від AxeL-V
LuK;57334 пише: чогось мені здається що ніхто цим на сайті займатись не буде... і у газетах оголошення платні(якщо не помиляюсь) п.с. вернемось до наших газет.Це лише мене чи всіх веселять і водночас дратують цілі сторінки привітань з жахливими фото та підписами "від дяді,тьоті,кумів,сватів.....і т.д. і т.п.":bm::bm::bm:
все ж краще за музичний дарунок )))
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей.
мій фото архів
-
LuK
-
Автор теми
-
Адміністратор
-
Менш
Більше
-
-
-
-
-
-
10 груд. 2010 21:18 #57338
від LuK
його ще крутять?:bj::bm:жесть!!! вже років 10 кабельне не дивлюсь:bl:на мою думкі всі ці публічні привітання - вчорашній день.мода 90- х років. краще щось корисне писали чи показували.
-
Форум
-
Рідне місто
-
Шепетівський ревізор
-
Місцева преса
Час відкриття сторінки: 0.095 секунд