М'ясна точка

  • Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
11 груд. 2010 22:44 #57381 від Lego
Відповідь від Lego у темі Відповідь: М'ясна точка
Чем вызван ажиотаж? Ценой? Качеством?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
12 груд. 2010 06:54 #57406 від LuK
Відповідь від LuK у темі Відповідь: М'ясна точка
ціною ( трошки дешевше ніж на базарі).ну і цікавістю)))новий магазин все таки

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
13 груд. 2010 19:14 #57480 від LuK
Відповідь від LuK у темі Відповідь: М'ясна точка
заходила сьогодні.ковбас всяких ціла вітрина.а свіжого м"яса взалалі майже не було.:ac: короче вибір не впечетлив:bl: і гомілки в них дорожче чим на базарі.на цілу гривню:bk:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
30 бер. 2011 08:29 - 30 бер. 2011 10:22 #63412 від Vent
Відповідь від Vent у темі "М’ясна точка" по К.Маркса
Дуже розчарований якістю ковбасних виробів багатьох, на вигляд суперські, на смак як каша, а через пару годин маю отруєння чи шось подібне і два дні туалету...Спочатку як тільки відкрилися ковбаси переважно були норм, це останнім часом якість погіршала набагато. Не раджу там брати ковбасні вироби за ціною меньш 40 грн/кг - ТО Є ОТРУТА!!! навіть не з мяса, а з якоїсь каши/наповнювача. От кури там якісні, нібито самі недорогі у місті і свіжі.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 бер. 2011 08:35 #63415 від LuK
вже писали про цю лавку shepetivka.km.ua/forum/showthread.php?t=3931 взагалі ковбаси ,дешевшв 60-80 грн. - не ковбаси а г...но бо невідомо що там всередині,мені здається шо туалетна бумага

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  •  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
30 бер. 2011 08:51 - 30 бер. 2011 08:56 #63420 від
Відповідь від у темі Re: М'ясна точка

Vent;63412 пише: Дуже розчарований якістю ковбасних виробів багатьох, на вигляд суперські, на смак як каша, а через пару годин маю отруєння чи шось подібне і два дні туалету... Спочатку як тільки відкрилися ковбаси переважно були норм, це останнім часом якість погіршала набагато. Не раджу там брати ковбасні вироби за ціною меньш 40 грн/кг - ТО Є ОТРУТА!!! навіть не з мяса, а з якоїсь каши/наповнювача. От кури там якісні, нібито самі недорогі у місті і свіжі.

Ну, дешёвые колбасы в любом месте покупать не стоит, это не проблема "Мясной точки"))Другое дело, что там практически вся колбасная продукция в нижнем ценовом диапазоне, из дорогих выбора практически нет. Хотя сосиски тамошние мне очень нравяться, хоть и недорогие. Никакой мясокомбинат и Рыбак даже рядом не стоял. Курятина у них вне конкуренции, свинина, скажем так, стандартная. Для себя выделяю только грудинку без шкуры, изумительная штука насчёт запекания и просто засолить и погрызть)))) Недавно появился шашлык в ведёрках, на 1 кг и здоровое, то ли 2,5, то ли вообще 5. Гадость, как на мой вкус, лучше в Вопаке взять насыпом...

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
30 бер. 2011 11:27 #63430 від Vent
Відповідь від Vent у темі Відповідь: Re: М'ясна точка

monax;63420 пише: Ну, дешёвые колбасы в любом месте покупать не стоит, это не проблема "Мясной точки"))Другое дело, что там практически вся колбасная продукция в нижнем ценовом диапазоне, из дорогих выбора практически нет. Хотя сосиски тамошние мне очень нравяться, хоть и недорогие. Никакой мясокомбинат и Рыбак даже рядом не стоял. Курятина у них вне конкуренции, свинина, скажем так, стандартная. Для себя выделяю только грудинку без шкуры, изумительная штука насчёт запекания и просто засолить и погрызть)))) Недавно появился шашлык в ведёрках, на 1 кг и здоровое, то ли 2,5, то ли вообще 5. Гадость, как на мой вкус, лучше в Вопаке взять насыпом...

Спасибо за предостережение. За колбасу не знал, думал что продают в магазинах для людей то можно кушать, теперь понимаю что и просраться после этого можна тоже по полной, а иногда и в больничку слечь. Сосиски тамошние только тонкие харошие свинные. Куринные жестковаты на любителя. Насчет грудинки запечь - дай рецепт!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 бер. 2011 11:40 #63431 від LuK
Відповідь від LuK у темі Відповідь: М'ясна точка
тю)))купив грудінку,натер сіллю,перцем,любими спеціями для мяса-сала ,часником,лаврушкою.замотав у фольгу та в духовку))) або,підчеревину відварив годинку ,натер спеціями "Любисток" для сала (панська та козацька.я їх беру обидві мішаю).і в холодильник.ОСЬ ВАМ САМА КРАЩА КОВБАСА!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Vent
  • Vent аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
30 бер. 2011 13:09 #63438 від Vent
Відповідь від Vent у темі Відповідь: М'ясна точка

LuK;63431 пише: тю)))купив грудінку,натер сіллю,перцем,любими спеціями для мяса-сала ,часником,лаврушкою.замотав у фольгу та в духовку)))або,підчеревину відварив годинку ,натер спеціями "Любисток" для сала (панська та козацька.я їх беру обидві мішаю).і в холодильник.ОСЬ ВАМ САМА КРАЩА КОВБАСА!

ням ням, ми такого ще не робилиРозкажи яке мнясо саме купляти и як натирати подбробно.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
30 бер. 2011 13:20 #63440 від LuK
Відповідь від LuK у темі Відповідь: М'ясна точка
та любу підчеревину (мясо-сало-мясо-сало).варити приблизно годину.щоб мясо стало мягке.нарізати невеликими кусками розмірами з кулак. натираю такою приправою(вона сама вкусна)беру до сала панську і козацьку разом.змішую і натираю або посипаю нею сало.і коли охолоне в холодильник.ВСЕ. грудінку так само.але якщо запікати- то натерти спеціями до сала чи мяса,часником (я беру головку,не менше)сіллю,лаврове листя,інколи зернами гірчиці посипаю.і дати помаринуватись пару годин.а потім у фольгу чи целофан для запікання.та запікати у духовці. ще таким способом запікаю просте мясо,особливо добре запікати шийку.виходить дуже смачна буженіна. НЕ КУПУЙТЕ КОВБАСИ.ЗА ТАКІ Ж ГРОШІ МОЖНА ПРИГОТУВАТИ ВИЩЕОПИСАНЕ)))ВОНО БУДЕ СМАЧНІШЕ І БЕЗПЕЧНЕ ДЛЯ ЗДОРОВ"Я

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.146 секунд
0
репостів
0
репостів