- Дописи: 661
- Подяка отримана: 194
Розповідати мені нічого не треба - я це все бачу на власні очі. "Покращення життя вже сьогодні". Для того аби побачити ріст цін, чи невиплату зарплат з приходом тої чи іншої політ. сили до влади - "незалежні" канали не потрібні. Для цього цілком достатньо своє голови на плечах.Dj Os пише:
В цій країні більшість проголосувала за президента Януковича. Ви хочете щоб така більшість вирішувала вашу долю? У всіх країнах більшість людей недалеких та живущих одним днем, але там є меншість - еліта, яка має розум і гідність, тому і живуть там трошки краще ніж у нас. Ти особисто кому повіриш більше - бабі з базару, яка розповідатиме з піною у рота як їй Янукович життя покращив, чи журналісту який документально доводить протилежне?І я не про націоналізм писав - а про те, що "інформація", яка цікавить вас на тому каналі, більшості людей не цікава абсолютно.
Та і ще раз повторюю, що якби ті журналісти шо там є гнались за грошима вони би не покинули такі канали як Інтер, 1+1, СТБ та інші, я думаю пояснювати тобі не потрібно, що платили їм там значно більше.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Так скоро ми будемо знати хто Ви такий ...lamer85 пише: Свого часу я намагався якось їх розворушити - випускати передачі якісь нові. Декілька навіть запустили. Але я пішов - і все стало. Це не для того, шоб "порісуватись" пишу.
T-S пише:
Так скоро ми будемо знати хто Ви такий ...lamer85 пише: Свого часу я намагався якось їх розворушити - випускати передачі якісь нові. Декілька навіть запустили. Але я пішов - і все стало. Це не для того, шоб "порісуватись" пишу.
Є в мене пару знайомих із загальнонаціональних каналів. Ви навіть не уявляєте на скільки нулів можуть відрізнятись заробітні плати журналістів.І трішки про зарплати - насправді зарплатня журналіста на ВСІХ каналах приблизно однакова.
У журналістів чи у ведучих? Там дійсно - зарплатня дуже різна.admin пише:
Є в мене пару знайомих із загальнонаціональних каналів. Ви навіть не уявляєте на скільки нулів можуть відрізнятись заробітні плати журналістів.І трішки про зарплати - насправді зарплатня журналіста на ВСІХ каналах приблизно однакова.
Нічого страшного в цьому не бачу. На відміну від "бющий сєбя пяткой в грудь" патріотів, я людей не боюсь. Мені ховатись не треба, і все написане у постах на форумі можу спокійно сказати і при живому спілкуванні. Тому що людей не ображаю, і не корчу тут з себе "сурового парня", а просто пишу те що Я ДУМАЮ, а не те, що почув чи побачив по зомбоящику. Багатьом це, звичайно ж, неприємно, бо вони думають по-іншому. У когось вистачає самовладання і вихованості просто виразити свою думку у відповідь, а у когось піна з рота відразу летить за ідею - от таким і треба "никатись", бо ж у реальному житті вони бояться голосно дихати, не те щоб виражати свої погляди. Звичайно, сподіваюсь, що все сказане не відноситься до учасників цього обговорення. Хочеться в це вірити.Alois пише:
T-S пише:
Та ми вже давно в курсАх...))))
Плюсую беспесды. Только за Шанс - с подробностями ты переборщил. Нельзя быть хорошим для ВСЕХ, равно, как и плохим для ВСЕХ. Вот например один из людей, которых тут так нещадно апсерают - позавчера мне в одной теме помог, причем бескорысно. А второму апсераемому здесь -я вообще обязан своей специальностью.lamer85 пише: Нічого страшного в цьому не бачу. На відміну від "бющий сєбя пяткой в грудь" патріотів, я людей не боюсь. Мені ховатись не треба, і все написане у постах на форумі можу спокійно сказати і при живому спілкуванні. Тому що людей не ображаю, і не корчу тут з себе "сурового парня", а просто пишу те що Я ДУМАЮ, а не те, що почув чи побачив по зомбоящику. Багатьом це, звичайно ж, неприємно, бо вони думають по-іншому. У когось вистачає самовладання і вихованості просто виразити свою думку у відповідь, а у когось піна з рота відразу летить за ідею - от таким і треба "никатись", бо ж у реальному житті вони бояться голосно дихати, не те щоб виражати свої погляди. Звичайно, сподіваюсь, що все сказане не відноситься до учасників цього обговорення. Хочеться в це вірити.
Вибачте, я трішки не зрозумів - які саме подробиці були зайвими? Народ почав гнати на працівників "Шансу" - я постарався, як міг, показати, що вони нормальні люди, нічим не гірші за інших. Що у цьому поганого? І на рахунок "апсерают" - це явно не до мене.ТРПКСН-941-А пише:
Плюсую беспесды. Только за Шанс - с подробностями ты переборщил. Нельзя быть хорошим для ВСЕХ, равно, как и плохим для ВСЕХ. Вот например один из людей, которых тут так нещадно апсерают - позавчера мне в одной теме помог, причем бескорысно. А второму апсераемому здесь -я вообще обязан своей специальностью.lamer85 пише: Нічого страшного в цьому не бачу. На відміну від "бющий сєбя пяткой в грудь" патріотів, я людей не боюсь. Мені ховатись не треба, і все написане у постах на форумі можу спокійно сказати і при живому спілкуванні. Тому що людей не ображаю, і не корчу тут з себе "сурового парня", а просто пишу те що Я ДУМАЮ, а не те, що почув чи побачив по зомбоящику. Багатьом це, звичайно ж, неприємно, бо вони думають по-іншому. У когось вистачає самовладання і вихованості просто виразити свою думку у відповідь, а у когось піна з рота відразу летить за ідею - от таким і треба "никатись", бо ж у реальному житті вони бояться голосно дихати, не те щоб виражати свої погляди. Звичайно, сподіваюсь, що все сказане не відноситься до учасників цього обговорення. Хочеться в це вірити.
Вот таг вод ....
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua