«ВКонтакті» перезапустили музичний розділ. З'явилися платна підписка і плейлисти

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
28 квіт. 2017 18:46 #112304 від Dj Os

Соціальна мережа «ВКонтакте» повністю оновила музичний розділ на всіх платформах. Тепер користувачі зможуть створювати плейлисти і ділитися ними з друзями. Компанія також інтегрує мобільні додатки з сервісом прослуховування музики по підписці Boom. Незважаючи на це, слухати аудіозаписи в офіційних програмах «ВКонтакте» і раніше можна безкоштовно. Для українських користувачів зміни вступлять в силу найближчим часом, повідомили в прес-службі соцмережі.

Після оновлення програмного «ВКонтакте» для iOS і Android, в них з'явиться аудиореклама між треками. В іншому, для українських користувачів її поки не буде. На Android пропаде можливість зберігати треки в кеші для прослуховування офлайн. Ця функція буде доступна за передплатою в додатку Boom, яка обійдеться українцям в 85 грн на місяць. Оформлення платної підписки також відключить рекламні ролики в аудіоразделе на всіх платформах.

Так в офіційному мобільному додатку «ВКонтакте» буде пропонуватися платна підписка
Додаток Boom - спільний проект Mail.Ru Group, якій належить «ВКонтакте», і United Media Agency (UMA), яка виступає посередником між холдингом і музичними мейджорами. У минулому році Mail.Ru Group, UMA і найбільші музичні правовласники, включаючи Universal Music, Warner Music і Sony Music, підписали ліцензійну угоду. Саме в рамках нього соцмережа тестує моделі монетизації музичного контенту.

В оновленому розділі аудіозаписів з'являться плейлисти. Користувачі і співтовариства зможуть їх створювати, відправляти через особисті повідомлення або публікувати в групі або на сторінці. Переробили і сервіс музичних рекомендацій, який тепер аналізує вже прослухані треки. Рекомендовані треки і виконавці зібрані в кілька підгруп: музика друзів, плейлисти спільнот, нові альбоми та молоді виконавці. Треки будуть відображатися з обкладинками альбомів, які «ВКонтакте» бере з відкритих джерел.
Долучення:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.084 секунд
0
репостів
0
репостів