Популярний торрент-трекер Torrents.Net.UA закрився

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
18 лист. 2016 18:14 #109609 від Dj Os

Torrents.Net.UA, один з найпопулярніших торрент-трекерів в україномовному інтернет-середовищі, оголосив про припинення роботи.

«На жаль, сайт не працює і якийсь час так і буде. Дуже неприємна ситуація для всіх нас, але ми сподіваємося на краще і передумови до цього є», – йдеться в офіційному зверненні команди.

Torrents.net.ua почав свою роботу у серпні 2005 року. До вересня 2008 року трекер був закритим для користувачів поза зоною UA-IX. Станом на травень 2016 року користувачам ресурсу було доступно 350 терабайт матеріалів.
Днями кіберполіцейські припинили роботу групи онлайн-кінотеатрів FS, до якої входили ресурси Fs.to, Brb.to, Fs.ua і Cxz.to. Як з’ясувалось, до кіберполіцейських звернулись правовласники-учасники Американської асоціації кінокомпаній (Motion Picture Association of America) та українські правовласники зі скаргою щодо порушення авторських та суміжних прав одним із веб-ресурсів.

У команді FS.TO заявили, що поки не планують відновлювати роботу ресурсу. Згідно з офіційним зверненням, «навколо ресурсу починає розгортатися політична провокація».

Напередодні ЕХ.UA оголосив про припинення роботи і попросив усіх користувачів вилучити файли зі своїх архівів на EX.UA до 30 листопада 2016. Користувачів mail.ex.ua буде найближчим часом перенесено на новий домен.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів