Prometheus та доступна освіта для українців
- IhorMykolaiovych
- Автор теми
- Елітний учасник
Менш
Більше
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
27 січ. 2016 17:45 - 27 січ. 2016 17:47 #104839
від IhorMykolaiovych
Вже більше року на просторах інтернету з'явився ресурс із безкоштовними онлайн курсами на будь який напрямок. Ресурс розвивається досить швидко і майже кожного місяця додає нові курси.
Напрямків досить багато, починаючи історією та закінчуючи ... будь чим, урбанізація, створення стартапів, боротьба із корупцією.
Чим цей ресурс кращий аніж інші онлайн уроки ? Ці курси готують викладачі українських ВНЗ. Вони більш адаптовані для українського споживача.
По закінченню курсу та складані екзамену мають видавати сертифікат. Ось тут і питання, а кому він потрібен чи дасть він якісь переваги ?
Особисто почав курс «Основи програмування».
Все починалось досить цікаво (оскільки я в програмуванні чайник) та доступно, через декілька прослуханих та перечитаних лекцій, та складених модульних, почалися підводні камінці. Курс зветься «Основи» і в ньому мають бути саме основи для таких чайників як я, але ні... Наступні модулі без допомоги інтернету я виконати не зміг, а під кінець курсу були такі модульні які навіть із інтернетом не зміг виконати, хоча вже завантажував готове рішення завдання, а воно системою оцінювалось як неправильне. Можливо такі проблеми були лише у мене
Як для саморозвитку ресурс потрібен і бажаю йому процвітання.
Prometheus та доступна освіта для українців був створений IhorMykolaiovych
Вже більше року на просторах інтернету з'явився ресурс із безкоштовними онлайн курсами на будь який напрямок. Ресурс розвивається досить швидко і майже кожного місяця додає нові курси.
Напрямків досить багато, починаючи історією та закінчуючи ... будь чим, урбанізація, створення стартапів, боротьба із корупцією.
Чим цей ресурс кращий аніж інші онлайн уроки ? Ці курси готують викладачі українських ВНЗ. Вони більш адаптовані для українського споживача.
По закінченню курсу та складані екзамену мають видавати сертифікат. Ось тут і питання, а кому він потрібен чи дасть він якісь переваги ?
Особисто почав курс «Основи програмування».
Все починалось досить цікаво (оскільки я в програмуванні чайник) та доступно, через декілька прослуханих та перечитаних лекцій, та складених модульних, почалися підводні камінці. Курс зветься «Основи» і в ньому мають бути саме основи для таких чайників як я, але ні... Наступні модулі без допомоги інтернету я виконати не зміг, а під кінець курсу були такі модульні які навіть із інтернетом не зміг виконати, хоча вже завантажував готове рішення завдання, а воно системою оцінювалось як неправильне. Можливо такі проблеми були лише у мене
Як для саморозвитку ресурс потрібен і бажаю йому процвітання.
Останнє редагування: 27 січ. 2016 17:47 ким IhorMykolaiovych.
Ці користувачі подякували: Dj Os
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
27 січ. 2016 18:25 #104841
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Prometheus та доступна освіта для українців
Повір, в універах також так викладають, що все одно доучуватись треба самому з допомогою інтернету.
- Andrii-Romanec-vkontakte
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
27 січ. 2016 18:39 #104843
від Andrii-Romanec-vkontakte
Відповідь від Andrii-Romanec-vkontakte у темі Prometheus та доступна освіта для українців
Якщо не помиляюсь, там основи програмування на Python викладають?
- IhorMykolaiovych
- Автор теми
- Елітний учасник
Менш
Більше
27 січ. 2016 18:44 #104845
від IhorMykolaiovych
Відповідь від IhorMykolaiovych у темі Prometheus та доступна освіта для українців
Знаю Сам вчився на заочному (ось такий я лінивий) і не встигав сприймати інформацію, а між сесіями її забувавОстровський О.В. пише: Повір, в універах також так викладають, що все одно доучуватись треба самому з допомогою інтернету.
Саме так, і сама мова не важка, все очевидно. Досить знати на початковому рівні анг. і можна логічно розкинутиАндрій Романець пише: Якщо не помиляюсь, там основи програмування на Python викладають?
- IhorMykolaiovych
- Автор теми
- Елітний учасник
Менш
Більше
22 січ. 2017 10:02 - 22 січ. 2017 10:04 #110811
від IhorMykolaiovych
Відповідь від IhorMykolaiovych у темі Prometheus та доступна освіта для українців
Останнє редагування: 22 січ. 2017 10:04 ким IhorMykolaiovych.
Ці користувачі подякували: Dj Os
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
22 січ. 2017 14:44 #110825
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Prometheus та доступна освіта для українців
Вітаю, багато часу зайняло?
- IhorMykolaiovych
- Автор теми
- Елітний учасник
Менш
Більше
22 січ. 2017 14:52 #110827
від IhorMykolaiovych
Насправді не багато, дуже корисна порада на початку кожного курсу - потрібно систематично сідати за пк для навчання і все йде як по маслу.
В інтернет рази три мабутьпідглядав (нікому не кажіть )
Зараз почав курс CS50 і він, порівнюючи з іншими, довгий. Але то ж Гарвард
В інтернет рази три мабуть
Зараз почав курс CS50 і він, порівнюючи з іншими, довгий. Але то ж Гарвард
Час відкриття сторінки: 0.125 секунд