Якби зникли соціальні мережі
- neodix
- Елітний учасник
Особисто я маю лише один акк, на фейсбуці, і в той заходжу раз в пів року, так що мені ці соцмережі до самої сра*и.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
Не нада тут холівар розводити. Аськиним рідним клієнтом вже давно ніхто не користується. це якщо про програмку.*UAN пише: Ой, "аська" і "зручно" - це просто не сумісн поняття, така проста програмка як аська тупить постоянно, повідоблення не доходять, та пц, скайп на голову вище, аська згнила, имхо
А якщо про протокол, то він ще довго буде популярним, і для багатьох стандартом де факто.
* Я особисто користувався трілліаном -- подібна до квіпа мультипротокольність, але без підтримки рунетівських соц-мереж і без квіповських непотрібних понтів/украшатєльств.
Зараз перейшов (тестово) на інстанбьорд - теж мультипротокольний, але вже з рунетівськими штучками.
- Lego
- Платиновий учасник
- odin
- Адміністратор
Та там дохрініща. 90% непотрібних мені функцій + вінігрєт з кнопочок, смайліків, ярличків, іконок і іншого гімна.Lego пише: О каких квиповских украшательствах ты говоришь?
- odin
- Адміністратор
тепер, коли треба комусь написати, дивлюсь чи є онлайн в контакті, фейсбуці, скайпі. Причому більшість цих чатилок не ставлять якрличок "евей", коли юзер, наприклад, спить
- Dentist
- Адміністратор
- Lego
- Платиновий учасник
Не поверишь, но я наоборот, сначала скайп, а потом QIP к которому подвязан как ФБ так и ВК + еще и твиттер ))))Dentist пише: Принципово як сідаю за комп вмикаю аську потім скайп, потім вже відкриваю браузер)
Так что QIP forever!
odin, тебя кстати в аське тоже быстро хрен поймаешь
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Адміністратор
ще такого не було щоб контакт лежав.
до речі,форум з ранку теж не працював
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор