Купівля на eBay
- IhorMykolaiovych
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
А як читається - єбау?...Garza;71738 пише: Доброго дня користувачі!Моє запитання в заголовку теми.Ніколи не користувався данним сервісом, а зараз все більше розумію що краще придбати імпортний товар а ніж "радянський" ))1.Цікавить де знайти надійних посередників?2.Скільки коштують їхні послуги?3.Наскільки збільшиться ціна лоту при доставкі додому?4.Чи можливо обійтись без посередників? З.І. Прохання не писати: "погугли" і в тому дусі...
Не бійся!
- odin
- Адміністратор
ібей ..........Alois;71742 пише: А як читається - єбау?...
- LuK
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- andreypry
- Учасник-експерт
Работа в сети Блог Шепетовки <Старенький САЙТ> Время не лечит - оно убивает!
- AxeL-V
- Елітний учасник
Ноути без мита ? (44% ) ??andreypry;71881 пише: Знайомий купує частенько там лаптопи, але в нього там (в Америкоції) брат живе, тому приходить товар до брата, а той вже потім пакує його на Хмельницький (там знайомий живе)Говорить що вигідно, але думаю це тільки при закупах на штуку баксів та ще й найдешевших методах переправки. А після цього ж деякі речи треба перепрошивати, мову ставити (якщо це взагалі можливо для того девайсу), літери кириличні доліплювати часами, якщо ноут чи мобіла... Та й мати щастя не купити лайно ( як і в нас) теж ризиковано.Хоча на все свій купець.Рега там для українців начебто є, маю на меті для оплати послуг, регитись на ПейПалі треба буде.
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- HaNeS
- Старший учасник
- Дописи: 71
- Подяка отримана: 1
- LuK
- Адміністратор
Я в інглиш не дуже але з допомогою цього зараз без проблем веду переписку з продавцями
Шаблоны писем и стандартные фразы, используемые при покупках на eBay и интернет - магазинах, на английском языке.
п.с.бажаю всім швидкої доставки і щоб посилочки не губились
- LuK
- Адміністратор
якщо шось з трек номером не так ,не відслідковується довгий час - пишем продавцю
Hello!
The track number __________________ is not tracked. Check, please, where is my parcel.
п.с.з алі китайці дуже часто не відправляють товар і скидають фейкові трекномери.
або відправляють посилку , зекономивши на трек номері і теж скидають фейковий.
п.с. Адмін відредагуйте будь ласка тему, можна добавити до Ebay ще Aliexpress