Допоможіть з вибором фотіка
- Ірина Фортуна
- Автор теми
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
19 черв. 2019 15:37 - 19 черв. 2019 15:41 #119357
від Ірина Фортуна
Допоможіть з вибором фотіка був створений Ірина Фортуна
Всім привіт!Я часто подорожую,тому хочу замовити собі фотоапарат дзеркальний. Хороший та не дуже дорогий,але не вирішила ще точно який.У кого який фотоапарт,підкажіть будь ласка
Останнє редагування: 19 черв. 2019 15:41 ким Dj Os.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- SAR99
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 1
- Подяка отримана: 0
13 лип. 2020 19:16 - 13 лип. 2020 19:18 #120512
від SAR99
Відповідь від SAR99 у темі Допоможіть з вибором фотіка
Добрий день, Ірино.
На жаль, дуже в вас неконкретне питання, мало інформації від вас.Чи фотографували ви раніше, що збираєтеся фотографувати в подорожах, чому саме дзеркалка, для яких цілей...?
З тої інформації, що ви надаєте, можу зробити припущення, що ви новачок у фотографії.
Тому не рекомендую вам починати з дзеркалки. Пошукайте невеличку (вагою 250-300 г) симпатичну вам мильничку, обов'язково з ручними налаштуваннями.
Невеличка вага буде зручною в дорозі (повірте, що дзеркалка плюс об'єктив буде важити мінімум 600-700 г, і тягати її всюди за собою через це не дуже зручно, а ще й зважайте на розміри дзеркалки!). Ручні налаштування дадуть вам змогу навчатися фотографії. А потім, коли ви зробите певну кількість кроків у фотографії, ви будете більше розуміти, що вам потрібно і чого не вистачає.
З повагою, Сергій.
На жаль, дуже в вас неконкретне питання, мало інформації від вас.Чи фотографували ви раніше, що збираєтеся фотографувати в подорожах, чому саме дзеркалка, для яких цілей...?
З тої інформації, що ви надаєте, можу зробити припущення, що ви новачок у фотографії.
Тому не рекомендую вам починати з дзеркалки. Пошукайте невеличку (вагою 250-300 г) симпатичну вам мильничку, обов'язково з ручними налаштуваннями.
Невеличка вага буде зручною в дорозі (повірте, що дзеркалка плюс об'єктив буде важити мінімум 600-700 г, і тягати її всюди за собою через це не дуже зручно, а ще й зважайте на розміри дзеркалки!). Ручні налаштування дадуть вам змогу навчатися фотографії. А потім, коли ви зробите певну кількість кроків у фотографії, ви будете більше розуміти, що вам потрібно і чого не вистачає.
З повагою, Сергій.
Останнє редагування: 13 лип. 2020 19:18 ким Dj Os.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Час відкриття сторінки: 0.060 секунд