Порадьте фотоапарат
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Якшо дешево і сердито - береш перехідник типу vk.com/page-712_4792141 і використовуєш будь-який радянський об"єтив під М42. Але для нормальної якості там прийдеться погратися з настройками. І, звичайно, втрачається автоматичне фокусування.Dj Os пише: У когось випадково немає об'єктива під байонет Minolta A?
А взагалі, прикольний апарат. Напівпрозоре нерухоме дзеркало, що, як на мене , являється плюсом. І із-за того ж дзеркала - лише електронний оптичний видошукач. Що являється мінусом. Ну і швидкий автофокус при відеозйомці. І відсутність ручних установок діафрагми і витримки при включеному автофокусі. Коротше, чекаємо прикладів фото і відеозйомки.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
Тобто, ти взяв боді - без об"єктива ?Dj Os пише: Про перехідники я в курсі, але хотілось би рідненьких поюзати. Та і хочеться дізнатись скільки власників камер Соні у нас є в Шепетівці, щоб в майбутньому мати змогу обмінюватись об'єктивами та іншими аксесуарами.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
То навіщо об"єктива шукаєш ?Dj Os пише: я ж написав шо взяв кіта))
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
Ну, якшо ти початківець, і це в тебе перша дзеркалка - то таки можна. І рідного кітового об"єктиву на перших порах вистачить з головою. А далі побачиш, що тобі ще потрібно.Dj Os пише: Не можна одним і тим самим склом нормально фотками портрети, пейзажі та репортажі.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор