Фотостудія в Шепетівці
- Mollekula
- Автор теми
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 2
23 бер. 2014 11:11 #90500
від Mollekula
Фотостудія в Шепетівці був створений Mollekula
Люди, хто знає де в Шепетівці можна знайти нормальну фотостудію площею більше 10 кв метрів та хочаб двома стробоскопами (це спеціальні спалахи, хто не знає). В нас ще не мають такої звички оформлювати відомості у формі нормальних сайтів, тому пошук через інтернет трохи ускладнюється. А булоб непогано мати можливість орендувати нормальне приміщення для фотосесій.
Буду вдячний за відповіді.
Буду вдячний за відповіді.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
23 бер. 2014 23:11 #90506
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Фотостудія в Шепетівці
Єдині фотостудії, які в нас є, це для фоток на паспорт))
- Mollekula
- Автор теми
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 8
- Подяка отримана: 2
25 бер. 2014 23:01 #90525
від Mollekula
Відповідь від Mollekula у темі Фотостудія в Шепетівці
Пішально. А дарма, що нема. Можна булоб чудові групові чи парні портрети робити з повністю контрольваним світлом.
Хтось звичайно може сказати, що Шепетівка це невелике місто де такі складні штуки не потрібні. З іншого боку, з швидкісним інтернетом та величезними моніторами нам і кінотеатр не потрібний. Але люди чомусь все одно хочуть ходити в кіно.
Тут так само. Можна хоч сто раз фотографуватися на фоні Островського. Але думаю люди булиб в захваті від знімків, що схожі на журнальні витвори, і які ніколи не зробити на виїзді без 20 кг апаратури і двох асистентів, що будуть цей брухт за тобою носити. На вулиці вже чотирнадцять років як ХХІ століття.
Хтось звичайно може сказати, що Шепетівка це невелике місто де такі складні штуки не потрібні. З іншого боку, з швидкісним інтернетом та величезними моніторами нам і кінотеатр не потрібний. Але люди чомусь все одно хочуть ходити в кіно.
Тут так само. Можна хоч сто раз фотографуватися на фоні Островського. Але думаю люди булиб в захваті від знімків, що схожі на журнальні витвори, і які ніколи не зробити на виїзді без 20 кг апаратури і двох асистентів, що будуть цей брухт за тобою носити. На вулиці вже чотирнадцять років як ХХІ століття.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
26 бер. 2014 09:22 #90529
від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Фотостудія в Шепетівці
Світло - не дешева штука, ніхто не ризикує вкладати гроші в такі студії. Впринципі погоджуюсь, що попит був би, відбою від дівчаток, які хочуть у ВК викласти фотку аля "Я модєль", не було б.
Ці користувачі подякували: Dentist
- odin
- Адміністратор
05 квіт. 2014 19:54 #90654
від odin
Відповідь від odin у темі Фотостудія в Шепетівці
біля дружби - кодак. було щось подібне до студії. але вроді вони вже переобладнались на магазин.
Час відкриття сторінки: 0.078 секунд