Закриваємо форум?
Опитування: Закриваємо форум?
Так |
|
Голоси відсутні | 0% |
Ні |
|
15 | 100% |
Загальна кількість голосів: 15 ( letitbe, extrimal.77, LuK, Dentist, kolbasnik ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Так ви ж і не пишете нічогоНемає сенсу тримати форум заради 7-х чоловік. Але чому б і ні, адже нашу писанину постійно читають
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Зараз кожен сам собі медіа.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Novaya
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
Не я тобі казала,що відкритий діалог з владою на сторінках форуму приверне увагу людей і вони потягнуться до форуму, бо відкрите спілкування і обговорення проблем з ОФІЦІЙНИМИ представниками влади ( а не твоїми перлами від імені влади) одержання ОФІЦІЙНОЇ інформації зацікавить людей! Та й ще додай сюда майбутні вибори...Поле діяльності - неміряне!
.Та й шефи твої з білого дому також недолугі, ховаються від людей. Ось так,Dj Os! Тільки робити як ти, так і влада не вмієте толком..окрім "гарної лапши". А ти рванув в соцмережі владу піарити. Получив від користівачів? Працюй, голубе, працюй і виправляй ситуацію! Поки що мої поради тобі безкоштовні! Підніми і почитай той наш діалог. Бувай здоров!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Уточнення, до ДЕЯКИХ форумчан. Які спочатку брешуть як дишуть, лайном поливають, а потім чекають, що я їх обціловувати будуПам"ятаєш, Dj Osе, я тобі писала, що через твоя зухвалість і відношення до форумчан, їх приниження відштовхує людей від твого сайту і форуму.
Америку відкрила, ми типу в своїх групах не бачимоІ я приводила приклад, що в соцмережі активніше спілкуються шепетівчани, в чому ти сам переконався.
Наочний приклад твоєї тупості, досі вважати що хтось тут мною командуєХазяїн спитає про статистику і приписані боти не допоможуть.
Від імені влади я ніколи нічого не писав, вчергове брешеш. А щодо реакції влади на форумі, то я тільки за.Не я тобі казала,що відкритий діалог з владою на сторінках форуму приверне увагу людей і вони потягнуться до форуму, бо відкрите спілкування і обговорення проблем з ОФІЦІЙНИМИ представниками влади ( а не твоїми перлами від імені влади) одержання ОФІЦІЙНОЇ інформації зацікавить людей!
Якби у мене були шефи у раді, то вони б дали мені відверто тебе зневажати? Ти хоч на хвилинку голову включи, дурепоТа й шефи твої з білого дому також недолугі, ховаються від людей.
Просто ржу з твоєї хворої уяви У соц мережах у нас групи ще з 2013 року, коли "рванула" ти? Блін, людино, що в тебе у голові робиться взагалі?А ти рванув в соцмережі владу піарити. Получив від користівачів? Працюй, голубе, працюй і виправляй ситуацію! Поки що мої поради тобі безкоштовні! Підніми і почитай той наш діалог. Бувай здоров!
Це наскільки треба бути відбитою, щоб мало того що самій собі придумати щось, так ще і з цим лайном ходити по всьому інтернету. Невже так самотньо?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор