Як вам така пропозиція?
Опитування: Як ви ставитесь до такої пропозиції? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
За |
|
4 | 50% |
Проти |
|
4 | 50% |
Загальна кількість голосів: 8 ( LuK, olhavs, Старик Хотабыч, Dentist, Anykey ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Тобто люди, яких ти знаєш (в основному твої прибічники), будуть автоматично верифіковані. Яких не знаєш, мають добровільно залишити тобі свої дані, не маючи ніяких гарантій, що ти ці дані в будь-який момент проти них же не використаєш. Брєд і параноя. З 30 активних дописувачів зашиться 15, яким реально не буде про що поговорити ))Островський О.В. пише: Із данних потрібна буде лише фотка, прізвище та імя. Та я ж кажу що треба буди лише у випадку, якщо я особисто цю людину не знаю. Для прикладу, тобі не доведеться проходити цю процедуру, тебе я і так знаю як звати
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Яким чином проти людини можна використати її імя ? Не підскажеш? Бо твій пост реально схожий на "Брєд і параною."
- Anykey
- Платиновий учасник
Або прийде до тебе якийсь Вася Пупкін з фоткою, так його і запишеш, чи може ще паспорта запитаєш ?
- Dred
- Платиновий учасник
норм, чо)))Островський О.В. пише: Ага, чуєш Дред, тебе в мої прибічники записали
...
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Anykey
- Платиновий учасник
на тобі Дред пєчєньку, і не мути воду )))Для прикладу, тобі не доведеться проходити цю процедуру, тебе я і так знаю як звати
- Dred
- Платиновий учасник
Але я всьо равно під своїм ім'ям та з фоткою заходити не буду. мало-лі. дайте хоть тут від фанатів поховатися)))
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20