Петро и CapsLock
- Symbioz
- Автор теми
- Платиновий учасник
08 черв. 2016 08:35 #106978
від Symbioz
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Петро и CapsLock був створений Symbioz
На більшості форумів вважається "не етично" використовувати CapsLock і виділяти ним назви тем та повідомлення.
В нас в правилах ніби такої вимоги немає, проте все одно, якось фіговенько виглядає - типу "один я Карл Маркс, а всі ніші підор-си".
Чи я помиляюсь і може просто клавіша залипла? А мо, так наболіло, що це такий собі "крик душі"?
В нас в правилах ніби такої вимоги немає, проте все одно, якось фіговенько виглядає - типу "один я Карл Маркс, а всі ніші підор-си".
Чи я помиляюсь і може просто клавіша залипла? А мо, так наболіло, що це такий собі "крик душі"?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
08 черв. 2016 11:44 #106980
від Dentist
- Алої3
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
26 черв. 2016 23:32 #107244
від Алої3
А ви впевнені, що Карл Маркс не підор-с? Борода у нього не менш пишна, ніж у Кончіти Вурст, а у партнера ще пишніша. Як його собаку?... Однофамілець Саші Фрідріх... Фрідріх Енгельс. Всі вони не натурали.
Відповідь від Алої3 у темі Петро и CapsLock
Symbioz пише: На більшості форумів вважається "не етично" використовувати CapsLock і виділяти ним назви тем та повідомлення.
А ви впевнені, що Карл Маркс не підор-с? Борода у нього не менш пишна, ніж у Кончіти Вурст, а у партнера ще пишніша. Як його собаку?... Однофамілець Саші Фрідріх... Фрідріх Енгельс. Всі вони не натурали.
Час відкриття сторінки: 0.092 секунд