| Так |
|
10 | 71.4% |
| Ні |
|
4 | 28.6% |
| Загальна кількість голосів: 14 ( Si Rozha, muko, admin, Filini, ARTIST ) Детальніше | |||
| Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні | |||
ну от знову ти за своє -- всі під***си, одна я білочкаЦе все бредятіна...
ага, аж один Філіні проголосував проти відкату форуму на старий двіжок.нові люди є, вони пишуть і не жаліються, а ветерани плачуть шо верніть наші молоді роки.
Ну якщо особисто мене послухати, то моя власна активність якраз з цим і пов'язана. На сайті я нічого корисного для себе не бачив і не бачу, єдине цікаве для мене місце - це форум. Якщо щось не вдається зробити, навіть якщо це дрібниця типу вставки цитат, створення голосування тощо, це бісить.Вас як послухати то низька активність людей пояснюється двіжком форуму.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
odin пише: Ос, невже це теж ти?
Напевно на ваш жаль ні.odin пише: Ос, невже це теж ти?
Швидше, тому що сервер знаходиться в Україні і сам сайт на іншій версії двигунця та з меншою кількістю функціоналу.Dentist пише: Ога, також помітив що форум на такому ж двіжку і працює значно швидше) було сказано не в образу адміну))
Filini пише: закрадається думка що нинішня ваша ініціатива по'язана із конфліктом навколо місцевого суботнього ринку, така собі спроба нагнітити обстановку на форумі для того щоб відволікти увагу від цієї теми shepetivka.com.ua/forums/podii/79304-baz...-na-novyi-bazar.html
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua