Чи варто повернути форум на phpBB, ...
Опитування: Чи варто змінити двіжок форуму? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Так |
|
10 | 71.4% |
Ні |
|
4 | 28.6% |
Загальна кількість голосів: 14 ( Si Rozha, muko, admin, Filini, ARTIST ) Детальніше | |||
Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні |
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
ну от знову ти за своє -- всі під***си, одна я білочкаЦе все бредятіна...
ага, аж один Філіні проголосував проти відкату форуму на старий двіжок.нові люди є, вони пишуть і не жаліються, а ветерани плачуть шо верніть наші молоді роки.
Ну і до речі, пишуть тут якраз майже виключно ветерани, нові з'явилися чотири місяці тому і зникли із завершення виборчої кампанії
Ну якщо особисто мене послухати, то моя власна активність якраз з цим і пов'язана. На сайті я нічого корисного для себе не бачив і не бачу, єдине цікаве для мене місце - це форум. Якщо щось не вдається зробити, навіть якщо це дрібниця типу вставки цитат, створення голосування тощо, це бісить.Вас як послухати то низька активність людей пояснюється двіжком форуму.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
- Відвідувач
odin пише: Ос, невже це теж ти?
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
Напевно на ваш жаль ні.odin пише: Ос, невже це теж ти?
Я висловив свою думку. Взагалі не розумію чим вас не влаштовує цей форум, тим паче що ви на ньому модератор вже довгий час. До цього чомусь вас не турбувало питання зміни форуму, хоча цей працює вже рік. Якби ви дійсно активно спілкувались тут і у вас виникали труднощі я би ще зрозумів, а так закрадається думка що нинішня ваша ініціатива по'язана із конфліктом навколо місцевого суботнього ринку, така собі спроба нагнітити обстановку на форумі для того щоб відволікти увагу від цієї теми shepetivka.com.ua/forums/podii/79304-baz...-na-novyi-bazar.html
- admin
- Адміністратор
- Lego
- Платиновий учасник
- Відвідувач
Filini пише: закрадається думка що нинішня ваша ініціатива по'язана із конфліктом навколо місцевого суботнього ринку, така собі спроба нагнітити обстановку на форумі для того щоб відволікти увагу від цієї теми shepetivka.com.ua/forums/podii/79304-baz...-na-novyi-bazar.html
Хто про шо, а вшивий про баню...