- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Стаж модерування, чи стаж забанювання Алоїса? То це ти до мене в бані чіплявся? Хотів "забанити", працівний....IIIkinep;62551 пише: Я.Тому що хочу забанити Алоїса.стаж є з 2 фронтів.Але мене в голосування впишіть.може і 3 раз перевиберуть)спорт і флудильня.
Можу тебе зразу попередити,твоя робота буде в тому щоб пости переміщати і теми переназивати.ні банити,ні чогось міняти не можна.Dentist;62565 пише: Давно хотел быть модером и внести некоторые коррективы в правила
і стаж модерування і стаж заблокованого користувача.не знаю,я в баню тільки з особами жіночої статі хожу.ти напевно спутав і до тебе чіплявся якийсь інший чоловік.чи ти вже не памятає ,скільки і хто там був....Alois;62560 пише: Стаж модерування, чи стаж забанювання Алоїса? То це ти до мене в бані чіплявся? Хотів "забанити", працівний....
в бан не влетіти би до 27:bh::bh:Admin;62518 пише: 27 березня ця тебя буде закрита, натомість зявиться нова з голосуванням та обговоренням кандидатів
знайууууууIIIkinep;62566 пише: Можу тебе зразу попередити,твоя робота буде в тому щоб пости переміщати і теми переназивати.ні банити,ні чогось міняти не можна.
Ми з Адміном тебе не візьмемо в модери, бо модератор - це ніби державний службовець, а відповідно до Закону України "Про державну службу", кожен держслужбовець мусить знати державну мову.:ae:Dentist;62568 пише: знайуууууу
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua