Дев"яте коло пекла.
- arfe6
- Автор теми
- Старший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 47
- Подяка отримана: 0
18 лют. 2017 08:35 #111357
від arfe6
Дев"яте коло пекла. був створений arfe6
Так,саме дев"яте! То у Петрарки їх було сім! Своїх сім,я пройшла за 2016 рік!
Восьме коло почалося перед Новим роком,коли мама впала та поломила ногу в бедрі.
Цілий місяць пекла та болю! Для мене місяць бессонних ночів,аптек та походів до хати цілодобово по мірі потреби!
Нас знайшли бандити шиномонтажника і в лікарні! Так підсилали в ночі до палати якихось типів,але їх гнали чергові медсестри та санітарки. Слідкували за мною,вчиняли засідки.Всього не напишешь тут. Але один випадок проминути не можу.
Вирішила я йти до хати після полуночі. Думала пройду біля терапії по вулиці Миру ,а там друга хата. Мені потрібно було взяти пару подушок.
Я дішла до вулиці Миру без всяких проблем. Але,ледь я повернула на вулицю Миру,як побачила попереду світло фар чорного старого ридвану(джип часів молодості Делона). Я не звернула уваги,але той ридван почав їхати на мене та світити мені в обличчя фарами на повну! В мене в суммочці ,завжди,щось є. Я не дуже злякалася.
Ридван під"їхав до мене досить близько,я почала шукати в сумочці що-небуть,йому ,видно,стало не пособі, він здав назад,розвернувся,потім знову розвернувся та знову став їхати на мене.
Тікати було куди,але було морозно та слизько,світло не горіло в жодній хаті. В одній хаті була відкрита калітка,мабуть хтось помер. Я Вирішила,що буду тікати,в разі чого ,в ту калітку.
Ридван під"їхав небеспечно близько. Я йшла на нього,він здав назад.
Таким чином я пройшла вулицю Миру. Ридван виїхав на дорогу та зупинився: з нього вискочив молодик та швидко побіг в сторону хатів на Митроп. Шептицького, раніше Тургенева. Пробіг повз моєї хати та зупинився біля п"ятого номера. Я дійшла до своєї калітки( 3 номер) , він почав наближатися до мене. Я засунула руку в сумочку,щоби щось дістати,він наполохався та побіг до машини. Я сказала йому,що так буде краще для нас обох,коли він проходив повз мене.
Я прийшла до хати,взяла дві невиликіх подушки та пішла в лікарню до мами.
Йшла я по вулийі В. Котика,але біля водолікарні мене ждала червона машина. Я засунула руку в сумочку,повернула в ворота водолікарні та пішла по протоптані стежині в сторону приймального покою. Мене ніхто не переслідував.
Це лише одненька невеличка історія. Мені робили засідки серед білого дня! Але я ,завжди,щось маю в сумочці, тому не дуже боюсь.Вони ,також ,люди,також,бояться.
Я змушена була в ту ніч до хати ,бо в мами було,ще запалення легенів,їй було погано, я хотіла допомогти.
Мама в мене одна!
Люди! Беріжіть своїх мамочок, це сама рідня душа! Ви для неї весь світ!
Про дев"яте коло пекла буде.
Восьме коло почалося перед Новим роком,коли мама впала та поломила ногу в бедрі.
Цілий місяць пекла та болю! Для мене місяць бессонних ночів,аптек та походів до хати цілодобово по мірі потреби!
Нас знайшли бандити шиномонтажника і в лікарні! Так підсилали в ночі до палати якихось типів,але їх гнали чергові медсестри та санітарки. Слідкували за мною,вчиняли засідки.Всього не напишешь тут. Але один випадок проминути не можу.
Вирішила я йти до хати після полуночі. Думала пройду біля терапії по вулиці Миру ,а там друга хата. Мені потрібно було взяти пару подушок.
Я дішла до вулиці Миру без всяких проблем. Але,ледь я повернула на вулицю Миру,як побачила попереду світло фар чорного старого ридвану(джип часів молодості Делона). Я не звернула уваги,але той ридван почав їхати на мене та світити мені в обличчя фарами на повну! В мене в суммочці ,завжди,щось є. Я не дуже злякалася.
Ридван під"їхав до мене досить близько,я почала шукати в сумочці що-небуть,йому ,видно,стало не пособі, він здав назад,розвернувся,потім знову розвернувся та знову став їхати на мене.
Тікати було куди,але було морозно та слизько,світло не горіло в жодній хаті. В одній хаті була відкрита калітка,мабуть хтось помер. Я Вирішила,що буду тікати,в разі чого ,в ту калітку.
Ридван під"їхав небеспечно близько. Я йшла на нього,він здав назад.
Таким чином я пройшла вулицю Миру. Ридван виїхав на дорогу та зупинився: з нього вискочив молодик та швидко побіг в сторону хатів на Митроп. Шептицького, раніше Тургенева. Пробіг повз моєї хати та зупинився біля п"ятого номера. Я дійшла до своєї калітки( 3 номер) , він почав наближатися до мене. Я засунула руку в сумочку,щоби щось дістати,він наполохався та побіг до машини. Я сказала йому,що так буде краще для нас обох,коли він проходив повз мене.
Я прийшла до хати,взяла дві невиликіх подушки та пішла в лікарню до мами.
Йшла я по вулийі В. Котика,але біля водолікарні мене ждала червона машина. Я засунула руку в сумочку,повернула в ворота водолікарні та пішла по протоптані стежині в сторону приймального покою. Мене ніхто не переслідував.
Це лише одненька невеличка історія. Мені робили засідки серед білого дня! Але я ,завжди,щось маю в сумочці, тому не дуже боюсь.Вони ,також ,люди,також,бояться.
Я змушена була в ту ніч до хати ,бо в мами було,ще запалення легенів,їй було погано, я хотіла допомогти.
Мама в мене одна!
Люди! Беріжіть своїх мамочок, це сама рідня душа! Ви для неї весь світ!
Про дев"яте коло пекла буде.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
18 лют. 2017 11:55 #111358
від
Відповідь від у темі Дев"яте коло пекла.
Ооо. Вас уже мафия боится, а говорите беззащитная, несчастная женщина! Интерестно что ж вы там носите в сумочке что бандиты так испугались? Поделитесь, может кому пригодится, в городе как известно разгул преступности.
- Dentist
- Адміністратор
18 лют. 2017 12:45 #111359
від Dentist
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
18 лют. 2017 13:32 #111362
від pan_volodymyr
Відповідь від pan_volodymyr у темі Дев"яте коло пекла.
Та дулю вона там носить.
А так, гарно пише.
Детектив, іті його
З такою уявою можна чудові книжки писати.
А так, гарно пише.
Детектив, іті його
З такою уявою можна чудові книжки писати.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
18 лют. 2017 14:28 #111365
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі Дев"яте коло пекла.
Та це хтось прикол тяне
- Іван
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
18 лют. 2017 18:31 #111367
від Іван
Відповідь від Іван у темі Дев"яте коло пекла.
А як там справа з шиномонтажником?
- myron
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
20 лют. 2017 08:16 #111404
від myron
Відповідь від myron у темі Дев"яте коло пекла.
Міф про скажену мега установку розвінчено а далі знову щось нове! Ще скоро буде новий блок бастер Мама та лікарня! Що шиномонтажник і там її знайшов в палаті!
- Іван
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
20 лют. 2017 21:37 #111416
від Іван
Відповідь від Іван у темі Дев"яте коло пекла.
Може якогось кінорежисера підключити?
Непогані короткометражки будуть.
Непогані короткометражки будуть.
- arfe6
- Автор теми
- Старший учасник
Менш
Більше
24 лют. 2017 02:27 #111447
від arfe6
Відповідь від arfe6 у темі Дев"яте коло пекла.
Не дай Бог ,Вам, такого приколу! Коли нас закатує шиномонтажник зі своїми халуями,то не знаю,чи не попадете Ви в такий прикол,чи інші мешканці Шепетівки! То буде повне беззаконня!!!
- arfe6
- Автор теми
- Старший учасник
Менш
Більше
24 лют. 2017 02:29 #111448
від arfe6
Відповідь від arfe6 у темі Дев"яте коло пекла.
Як добре будти наївним!
Час відкриття сторінки: 0.115 секунд