Хто знає чому небо зараз такого кольору?
- Dentist
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
1 Тимофія 2:4: ...Його воля полягає в тому, щоб усілякі люди спаслися і набули точного знання правди...Dentist пише: Хто бачить, того й любить?
Тому не тільки тих, хто бачить, а всіх
- Dentist
- Адміністратор
- Автор теми
- Учасник-експерт
Віра — то підстава сподіваного, доказ небаченого» (Євреїв 11:1)Dentist пише: Але я не бачив червоного неба
Тому не переживай - бачити тут не обовязково
- Dentist
- Адміністратор
- Автор теми
- Учасник-експерт
Галатів 3:28: ...Тепер немає ні юдея, ні грека, ні раба...Dentist пише: Мішань, сам розділ називається правильно "До євреїв" і це не помилка перекладу, так ось, я не єврей, мене це не стосується
В християнстві поняття "національність" не існує, отже і до нас також.
Доречі, лист "До Євреїв" написаний єврейськомовним християнам, що жили в Європі Італії і т.д. тобто тодішньому ЄС, у який ми так хочемо втрапити. Тому якраз таки для нас підходить
- Dentist
- Адміністратор
В християнстві поняття "раб" є, а для мене воно так саме важливе, що рабів вже немає.
- Автор теми
- Учасник-експерт
Ну так в тому і фішка християнства Це вчення для меньшості, і бути рабом Бога багатьом справді дуже тяжко. Мені самому це ледь вдається (а інколи, нажаль, і не вдається зовсім). Бути рабом гріха, власних бажань, куди легше. Тому й пишеться Луки 13:23, 24: ...: "З усіх сил намагайтесь увійти через вузькі двері. Кажу вам: багато хто захоче увійти, але не зможе..."Dentist пише: В християнстві поняття "національність" немає, а для мене воно важливе.
В християнстві поняття "раб" є, а для мене воно так саме важливе, що рабів вже немає.
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Тра' Мішаню заманити на чатовку і обрізати, щоб йому не було соромно предстати прєд ліцем Єгови.Dentist пише: Мішань, сам розділ називається правильно "До євреїв" і це не помилка перекладу, так ось, я не єврей, мене це не стосується
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
А як ти гріх рукоблудія замолюєш?Михайло Ворончук JW пише:
Ну так в тому і фішка християнства Це вчення для меньшості, і бути рабом Бога багатьом справді дуже тяжко. Мені самому це ледь вдається (а інколи, нажаль, і не вдається зовсім). Бути рабом гріха, власних бажань, куди легше. Тому й пишеться Луки 13:23, 24: ...: "З усіх сил намагайтесь увійти через вузькі двері. Кажу вам: багато хто захоче увійти, але не зможе..."Dentist пише: В християнстві поняття "національність" немає, а для мене воно важливе.