Як виглядають 9-метрові хвилі зсередини

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
13 бер. 2017 22:57 #111700 від Dj Os

У лютому круїзне судно Anthem of the Seas ( «Гімн морів») потрапило в сильний шторм біля берегів штату Північна Кароліна. Двоє пасажирів знімали відео на айфон, просто сидячи в своїй каюті, але воно все одно справляє сильне враження.

У самому ролику, в якому немає ніякої музики, фільтрів або ефектів, автор Стівен Берк пояснює, що працює на круїзних судах музикантом. Зазвичай з ілюмінатора він бачить залиту сонцем блакитну поверхню океану, але в тому рейсі все склалося інакше. Ілюмінатори третьої палуби занурювалися під воду цілком.

Anthem of the Seas - велике океанське судно. Воно було побудовано в 2015 році. Довжина - 348 метрів, водотоннажність - 167 800 тонн. Корабель бере на борт до 4819 пасажирів, команда і обслуговуючий персонал - 1300 осіб.

Все відбувалося ще в лютому 2016 року. Anthem of the Seas йшов з Нью-Джерсі до Карибським островам і проходив повз берегів Північної Кароліни, коли почався шторм. Спочатку капітан намагався обійти центр урагану, але з цього нічого не вийшло, довелося вибиратися в сторону будь-якого укриття найкоротшим шляхом, і лайнер в результаті сховався в одному з портів Флориди.

Багатьох в коментарях до відео дивує спокій людини, яка дивиться в ілюмінатор. Він посміхається, коли хвиля захльостує ілюмінатори, а в якийсь момент спокійно зауважує: Здається, ми нікуди не рухаємося. Просто намагаємось не загинути. На відео також потрапив фрагмент, в якому пасажири йдуть по коридорах корабля і виходять в хол. Там видно, як по шахтам ліфтів б'є вода. Однак автор відео залишається незворушним.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.091 секунд
0
репостів
0
репостів