У вас зникла посилка на укрпошті?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Artem Artemov
Karla Marksa 23/55
Shepetivka Hmelnytska oblast 30400
Ukraine
Tel: +35656456
Mobile: 38094456456456
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Там найменший процент.Можна і карточкою.Якось я кредиткою розплачувалась.взагалі 1% від сумми взяли.Але то кредитка Голд.Спец.для покупок в магазинах ,навіть за кордоном нею можна розплачуватись.
Ще я зараз створила в приват24 віртуальну карту для оплати в інтернеті.Прив"язала до Палки.Теж зручно.
Адресу вказуй на англійській мові.
Приклад:
Ivanov I.I.
Karla Marksa 44/444
Shepetivka
Khmelnytsky region
30400
Ukraine
tel.+38067******
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
відео в тему (знято у Россії,але аналогічну ситуацію я спотерігала на нашій почті,так літали посилочки Ейвон )
до речі китайські посилочки в Україну зараз йдуть через Россію...
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Минулого року так і не дійшли мої 2 посилки з 4-х куплених(США).Купувала у листопаді-грудні.Одна з ебея інша з магазину. А дві прийшло нормально,правда одна була розірвана та заклеєна скотчем .Мабуть працівники почти не побачили там нічого цікавого для себе
Ситуація цього року :
одна посилка з Китаю.Експорт 30 листопада і тиша...
інша з ебею (Великобританія)- відправлена теж в останніх числах листопада,і теж тиша.Повинна була її отримати до 10 грудня.Продавець подав у розшук-Королівська пошта відповіла шо посилка покинула территорію країни,шукайте у себе.
З цього всього роблю для себе висновок що не варто замовляти у передноворічний період,бо через всілякі розпродажі пошта завалена посилками і багато з них губиться.І моя власна думка - більша частина губиться у нас на митниці,так і не дійшовши до сортувального центру.
Фото у тему - пошта Китаю,наслідок передноворічних розпродажів та акцій в китайських інтернет-магазинах (11 листопада)....
десь там може бути ваш кетафон
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
новий прикол з посилкою.я чесно кажучи з нею вже й попрощалась.Dj Os пише: Дивно, але у мене ще на щастя жодного разу не було таких зальотів, як ти пишеш.
куплена на Алі 20 листопала,відправлена 26 листопада,експорт 30 листопада
і все....тиша,в Україні не трекнулась ,думала вже наші чи китайські митникі зробили собі подарунок на НР.
а сьогодні дуже була здивована посилочка 4 лютого знову трекнулась в Китаї на експорті .виходить провалялась вона там більше 2-х місяців .
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
п.с. Форум,зроби так щоб і мої 2 посилочки почали трекатись