Інший? Хм...тобі мабуть я помилився. Я гадав це про одного і того самого Іванаkolbasnik пише: Українське кіно про цього богатиря вже зняте
??? про Піддубного? яке це? ти ні чого непереплутав? може ти маєш на увазі фільм Іван Сила? але то зовсім інший богатир
1tv.com.ua/uk/video/program/documentary/2011/10/27/3693 ось док фільм про нього. як на мене самий правдивий....
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
мій профессор в універі казав що Ісус Христос був українцем і українська мова - це космічне явищеlamer85 пише: "українці найдавніша нація", "нашій мові уже 6000 років",
+1000lamer85 пише: Ви ще почекайте пару місяців, до осені, коли почнеться новий майдан, ще згадаються і вкрадені "по 5 грн. на армію", і синки всіх військових начальників, які отримають нагороди і "пособія" за участь в АТО, і горласта гопота.....
ПНХValery пише: На выходных хочется посмотреть фильм..
Герой он общий , в годы его жизни страна была единой .. и смешно, глупо его щас делить)
создавая 23 года собственную историю -давайте с уважением относиться к общей истории))
Dj Os пише: Може країна і була одною, але національність в ті часи спільною не була. Навіщо було українця робити росіянином?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua