Рейтинг кіно
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Цілком згідний,я вже забув коли останній раз дивився художні фільми.BonoU2;60121 пише: взагалі то , хороше кіно те, яке запам'ятовується на довго, а з останнього мені запам'яталось "Дьявол" фільм М,Н,Шямалана, в його стилі - 10!а так останнім часом нема хороших фільмів,все в основному флуд...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Немного не соглашусь со второй половиной фильма, уж больно она жестоко поступила с ними, намного в десятки а то и сотни раз хуже... После раза просмотра данного шедевра на второй раз не тянет. Также хватает киноляпов. Далека от правды ситуация...LuK;59328 пише: Я плюю на ваши могилывчора глянула.фільм жосткий!!!з не дуже приємними сценами насилля , а місцями з перебором.але дівчина молодець у 2 половині фільму!згадався вислівМесть, как хорошее вино, должна быть выдержанной. Если время не внесёт свои поправки...
- LuK
- Адміністратор
чоловікам жінок не зрозуміти....як і жінкам чоловіків.думаю вся жіноча частина на стороні дівчини.про кіноляпи та правдивість погоджуюсь.кіно є кіно...Vent;64929 пише: Немного не соглашусь со второй половиной фильма, уж больно она жестоко поступила с ними, намного в десятки а то и сотни раз хуже... После раза просмотра данного шедевра на второй раз не тянет. Также хватает киноляпов. Далека от правды ситуация...
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Коли не тягне на другий раз - то вже біда... А коли й на перший - то взагалі трагедія.)))Vent;64929 пише: Немного не соглашусь со второй половиной фильма, уж больно она жестоко поступила с ними, намного в десятки а то и сотни раз хуже... После раза просмотра данного шедевра на второй раз не тянет. Также хватает киноляпов. Далека от правды ситуация...
Не бійся!
- LuK
- Адміністратор
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- НатС
- Елітний учасник
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Судячи по тому, що фільм тільки випустили в прокат, то зараз максимум що тобі світить - CamRip. Почекай доки BD випустять, або йди в кінотеатр.jaruto;65945 пише: якщо в кого є Форсаж 5 в HD якості(хотяб 720р а краще 1080р☺) то напишіть будь-ласка в приват,бо нехочеться 2дні качати )